acil korunma

Beyzade07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
31
27
3
37
arkadaslar esimle yumurtlama gunumde korunmasiz iliski yasadik 12 saat sonra 4 adet yasmin kullandim ella yerine bu yontemi deneyen varmi hamile kalma riskim nedir

arkadaslar esimle yumurtlama gunumde korunmasiz iliski yasadik 12 saat sonra 4 adet yasmin kullandim ella yerine bu yontemi deneyen varmi hamile kalma riskim nedir
Canim Yasmin bi anda 4 tanemi ictin keşke ertesi gün hapı icseydin daha etkili olurdu dediğin şeyi ilk kez duydum Yasmin iliskiden sonra faydası olur mu bilemedim Rabbim hayırlısıni yasatsin hamilelik olursa istemezmisin? Küçük bebeğin falan mı war?

ertesi gun hapi yerine 4 adet bir 12 saat sonra 4 adet daha alinir diyordu toplamda 8 adet birden oyle yaptim ama sadece 4 adet kullandim 9 yasinda kizim var istiyorumda aslinda ama esimle anlasamiyoruz bir turlu bu aralar bu sebepten istemiyoruzda

yok mu boyle korunan kimse yada korundugumumu saniyorum acaba kafamda deli sorular kizlar yardim edin

Yasmin doğum kontrol hapı değil mi? Doğum kontrol haplarının da en azından 1 ay öncesinden başlanması gerekmiyor mu? Korunmuş olduğunuzu sanmıyorum nedense. :/ Ertesi gün hapı kuşlansaydınız daha iyi olurdu.

Cocuk istemiyorsaniz korunmasiz iliski yasamasaydiniz keske.
Ertesi gun hapi bile %100 sonuc vermezken bu yontemin ise yarayacagini sanmiyorum.

Cocuk istemiyorsaniz korunmasiz iliski yasamasaydiniz keske.
Ertesi gun hapi bile %100 sonuc vermezken bu yontemin ise yarayacagini sanmiyorum.
korunuyoruz normalde tabiki bu sefer bi kaza oldu bile isteye olusuna birakilan birsey degil yani baktim nette boyle bisey var uygulayayim dedim sonrada agir gelir diye korktum ikinci 4 adeti almadim daha oncr basima gelmediki panik yaptım arada kaldim naptigimo bende bilmiyorum gercekten

Yasmin doğum kontrol hapı değil mi? Doğum kontrol haplarının da en azından 1 ay öncesinden başlanması gerekmiyor mu? Korunmuş olduğunuzu sanmıyorum nedense. :/ Ertesi gün hapı kuşlansaydınız daha iyi olurdu.
evet yasmin dogum kontrol hapi fakat nette soyle ek bir bilgi var 4 adet yasmin bir 12 saat sonra 4 adet daha alindiginda ertsi gun hapiyla es deger oluyor ikisininde icerigi ayni yasminde dusuk dozlu gunluk kullaniliyor 4+4 8 adet alinca ayni etkiyi ettigini dusundum ama sonrada korktum bir anlik cahillik iste bende kendime sasirdim aslinda bilemiyorum hayirlisi neyse o olsun cokta kolay hamile kaliyorum endisem ondan

garanti olsun istiyorsanız ertesi gün hapı alın riske atmayın. ki onda bile bir ihtimal var

garanti olsun istiyorsanız ertesi gün hapı alın riske atmayın. ki onda bile bir ihtimal var
ah artik cok gec bir hafta gecti ustunden yasmini fazla aldigim icin ertesi gunu almayi cesaret edemedim belki benim gibi yapan vardir diye danisayim dedik.sanirim tek örnek benim

Back
X