acil lazer lipoliz sonrası kılo artısı

Gm88

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
269
282
23
37
merhaba arkadaşlar uzun zamandır gıremedım, 29.03.2018 de olmuştum amelıyatı ılk haftalar hatta 2 aya kadar hersey cok güzeldi,yani soyle suan baktıgımdada yag goremıyorum göbek bölgemde ama tartıda 51 ıken 55 56 falan çıkıyorum lıpoliz oncesıde cok yemek yıyen bırı degıldım sonrasıda aynı sekılde yanı nasıl oluyor aklım almıyor.dr la konuştum genelde herkes en az 2 lt aldırmış bana dıyorki sende yag dokusu yoktu. 1.3 lt alındı bu arada benden.bırde dokktorum sen cok sabırsızsın 6 ay demıstık dıyor normal mi suan 4.cü ayım bitti.kendımı kandırıyorum ödemdir diye ama değildir dimi:) kontrol ıcınde hafta içi randevu alacağım bakalım ne olacak :( daha once deneyımı olan arkadaşlar yardımcı olabılırler mı ?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gıremedım, 29.03.2018 de olmuştum amelıyatı ılk haftalar hatta 2 aya kadar hersey cok güzeldi,yani soyle suan baktıgımdada yag goremıyorum göbek bölgemde ama tartıda 51 ıken 55 56 falan çıkıyorum lıpoliz oncesıde cok yemek yıyen bırı degıldım sonrasıda aynı sekılde yanı nasıl oluyor aklım almıyor.dr la konuştum genelde herkes en az 2 lt aldırmış bana dıyorki sende yag dokusu yoktu. 1.3 lt alındı bu arada benden.bırde dokktorum sen cok sabırsızsın 6 ay demıstık dıyor normal mi suan 4.cü ayım bitti.kendımı kandırıyorum ödemdir diye ama değildir dimi:) kontrol ıcınde hafta içi randevu alacağım bakalım ne olacak :KK43: daha once deneyımı olan arkadaşlar yardımcı olabılırler mı ?
Merhaba ne durumdasınız? Sonuç istediğiniz gibi oldu mu?

yag oranı evet ama ben düzenlı beslenemedim sanrıım kalcalrım buyudu ve kılo aldım ::( dr umu suçlayamam benım hatam bellıkı

yag oranı evet ama ben düzenlı beslenemedim sanrıım kalcalrım buyudu ve kılo aldım ::KK43: dr umu suçlayamam benım hatam bellıkı
Canim spor yapsana duzene girer. 6 ay ödem olabilir bazen artar bazen azalir ama dikkat etmen düzenli spor yapman lazim. Benimde 4 gun sonra 1 ay olacak karin gerdirme lipo yağ hücresi aldirdim doktor spora basla dedi bu aksam eliptige basliyorum hergün düzenli spor yapan biriyim ameliyatta 1 ay kadar yapamadim cok korktum bende oram buram çıkar diye ama olmadı neyseki simdi devam spora

yag oranı evet ama ben düzenlı beslenemedim sanrıım kalcalrım buyudu ve kılo aldım ::KK43: dr umu suçlayamam benım hatam bellıkı
Kilo alsanız bile işlem yapılan bölgeden almazsınız dengeli alırsınız deniyor doğru mu? Sizin sadece karnınıza işlem yapıldı di mi? İşlem bölgeniz ne durumda?

Çok az yağ alınmış o nedenle kilo kaybı olmaz ama diyet şart. Biraz yediklerine dikkat edersen , bu aşamada çok güzel süratli kilo verebilirsin. İlk 5 ay kilo kaybı olmuyor.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır gıremedım, 29.03.2018 de olmuştum amelıyatı ılk haftalar hatta 2 aya kadar hersey cok güzeldi,yani soyle suan baktıgımdada yag goremıyorum göbek bölgemde ama tartıda 51 ıken 55 56 falan çıkıyorum lıpoliz oncesıde cok yemek yıyen bırı degıldım sonrasıda aynı sekılde yanı nasıl oluyor aklım almıyor.dr la konuştum genelde herkes en az 2 lt aldırmış bana dıyorki sende yag dokusu yoktu. 1.3 lt alındı bu arada benden.bırde dokktorum sen cok sabırsızsın 6 ay demıstık dıyor normal mi suan 4.cü ayım bitti.kendımı kandırıyorum ödemdir diye ama değildir dimi:) kontrol ıcınde hafta içi randevu alacağım bakalım ne olacak :KK43: daha once deneyımı olan arkadaşlar yardımcı olabılırler mı ?

Suan ki durumunuz nedir?
Doktorla degil islemle ilgili birsey sanirim cünki bende daha önce yaptirdim vucut ilk olarak bi degensizlesti ben heryerden alip her yerden veren biriyken birden basenler genisledi karin bölgesinden aldirdim diye asagi bacaklardan daha fazla kilo almaya basladim.. Göbegim daha yumasak spor yapmama rahmen zor toplaniyor. Yag alinan bölgede yine kilo aliniyor kulaktan dolma seylerle burda gelip anlatmayin bence yapmadiysaniz..Kilo vermek artik daha zor benim icin benim vucudumun tamamen dengesi bozdu ve derim sertligini kaybetti o alinan bölgede bosuna yapmayin..

Suan ki durumunuz nedir?
Doktorla degil islemle ilgili birsey sanirim cünki bende daha önce yaptirdim vucut ilk olarak bi degensizlesti ben heryerden alip her yerden veren biriyken birden basenler genisledi karin bölgesinden aldirdim diye asagi bacaklardan daha fazla kilo almaya basladim.. Göbegim daha yumasak spor yapmama rahmen zor toplaniyor. Yag alinan bölgede yine kilo aliniyor kulaktan dolma seylerle burda gelip anlatmayin bence yapmadiysaniz..Kilo vermek artik daha zor benim icin benim vucudumun tamamen dengesi bozdu ve derim sertligini kaybetti o alinan bölgede bosuna yapmayin..

Ben hiç baz alınacak bir örnek değilim arkadaşlar doktorum ellerine sağlık elinden geleni yaptı ve bir yıl geçti suan hamileyim 33 haftam ikiz gebelik sırt bel bölgemde bir gram yağım yok ikiz gebelik yasamama rağmen 8 kilo aldım ben kilo aldığımı düşündüğüm dönem tüp bebek tedavisine baslamıstım ve kullandığım bir ton hormon ilaçları es geçip burda sızlanmısım bir yanım hamilelikten önce yaptırmasaydım desede yinede iyiki yaptırmışım diyorum doktorum Burak bey Esteticha Atasehir kesınlıkle tavsiye ediyorum 😂

Back
X