Acil lutfen bakin

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Selam arkadaslar
Bugün kedim icin veterinere gittim orada gördüm bur grup cocuk geldi. Bir kismi kiz bir kismi erkek. Minik bir kedi getirmisler. Kizlar kediyi erkeklerin zulmunden korumaya calisiyorlardi. Kedinin gözleri temizlendi tekrar sokaga salindi.ibb kabul etmedi. Kedi cok perisan halde ve bir deri bir kemik halde. Henuz bir aylik bile degil. Biraksam olecekti ben de aldim eve ama annem memlekette diye alabildim . Yoksa beni gebertir . Bir hafta kadar bakabilirim ancak sonra ne olacak bilmiyorum . Evdr bir kedikedim var fazlasini kabul etmiyorlar . Lutfen bir kedisever sahplensin lutfen

Ekstra ilgiye gerek yok hem de wc sini kendi yapiyor yas mama ve her seyi kendi yiyebiliyr

Twitter da paylaş Ünlü birilerini , bol takipçili birilerini etiketle yardım iste Mutlaka bulursun

Facebook da paylasa bilirsin.Mutlaka gruplar vardir sahiplendirme ile ilgili gruplar .

Merhaba. Ben de kedi besleyen ve hayvansever biri olarak facedeki sayfalarda ilan açmanızı öneririm. Resmini bilgilerini gönderiyorsunuz onlar paylaşım yapıyor. İlla ki sahiplenmek isteyen çıkar ancak o zamana kadar siz baksanız ?

Canim nasil gonderecende bizlere yasadigin yerden birilerine versen arkadaslarina falan

Ya link vermek yasak mı bilmiyorum ama içim çok acıdı facebookta kedi manyakları grubuna ilan ver ve petarkadas diye bi site var ona ilan ver çok rahat bulursun nolur atma sokağa çok küçük dayanamaz hangi şehirdesin

Adresi verene getiririm çevreye de haber gönderdim kimse yanasmiyor
Bir hafta bakabilirim o da annem yok diye annem gelice asla kabul etmez daha once yasadim aynii seyi

Hayvan severler sayfası var face te, yeni yavruları kapış kapış alıyorlar gibi, orayada ilan ver bence

Ne yaptınız acaba, inşaallah bulabilmişsinizdir bir yuva. Face de Hay sev diye bir topluluk var, oraya da ilan verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…