Acil lütfen bi tahmin

Merveeeee1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
27
8
86
IMG_2742.webp

Eklentiler

• IMG_1671.webp
    IMG_1671.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 52
Benim de kese boyleydi oglum oluyor bu fasulye keseyi nerede gorsem hep erkek cikiyor tabi Rabbim bilir

Benim de kese boyleydi oglum oluyor bu fasulye keseyi nerede gorsem hep erkek cikiyor tabi Rabbim bilir
İnşallah ya doktor tam emin değilim ama kız olabilir dedi daha erken 1 ay sonra tam net konuşabiliriz dedi 2 kızım var hayırlısıyla sağlıklı şekilde birde oğlum olmasını çok istiyorum

Bir tahminde biz alalım teyzeleri 9+3 geç döllenme normalde 10+3 olması gerekiyordu

Eklentiler

• 38FA32D0-B1A9-4E36-A4A8-7458007CCA27.webp
    38FA32D0-B1A9-4E36-A4A8-7458007CCA27.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 47
Ay gerçekten mi herkes erkek diyor bende kız hissediyorum kese çünkü yuvar böyle kare gibi çok teşekkür ederim tahmin için ❤️
Yaa doktor aslında tahminde bulunacaktı. Eğer kesinse zarfa yazın dedim. O zaman bekleyelim dedi. Hem çok merak ediyorum hem de cinsiyet partisi yapıp sürpriz olsun istiyorum. Hiç ortam yok😂😂😂

Yaa doktor aslında tahminde bulunacaktı. Eğer kesinse zarfa yazın dedim. O zaman bekleyelim dedi. Hem çok merak ediyorum hem de cinsiyet partisi yapıp sürpriz olsun istiyorum. Hiç ortam yok😂😂😂
Cinsiyet partisi düşünüyor musun peki yada nasıl yapmayı düşünüyorsun ? Ya benim öyle bulantılarım kusmalarım varki bana hiç geçmeyecek ve hiç birsey yapamayacakmışım gibi geliyor senin şimdi tam kaç haftalık oldu tekrar kontrol ne zaman

Back
X