- 14 Ekim 2018
- 27
- 8
- 86
- Konu Sahibi Merveeeee1234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorumBence erkek
İnşallah ya doktor tam emin değilim ama kız olabilir dedi daha erken 1 ay sonra tam net konuşabiliriz dedi 2 kızım var hayırlısıyla sağlıklı şekilde birde oğlum olmasını çok istiyorumBenim de kese boyleydi oglum oluyor bu fasulye keseyi nerede gorsem hep erkek cikiyor tabi Rabbim bilir
Hayırlısıyla inşallah bizim doktor da yanılıyordurBana da ilk kiz dediler erkege dondu
Sizce benimki neyBana da ilk kiz dediler erkege dondu
Buna ilk baktığım anda içime erkek doğduSizce benimki ney![]()
Sağlıklı olsun minişim ama ben niye hep kız hissediyorum yaaaa yüz hatları çok kibar değil mi adeta bir kız gibiBuna ilk baktığım anda içime erkek doğdu![]()
Bu bebik de bana kız gibi geldi nedenseBir tahminde biz alalım teyzeleri 9+3 geç döllenme normalde 10+3 olması gerekiyordu
Buda erkek baya erkek kesesi gibi
Bence kizSizce benimki ney![]()
Ahhhh ağzınızdan bal damlıyorBence kiz
Ay gerçekten mi herkes erkek diyor bende kız hissediyorum kese çünkü yuvar böyle kare gibi çok teşekkür ederim tahmin içinBu bebik de bana kız gibi geldi nedense![]()
Yaa doktor aslında tahminde bulunacaktı. Eğer kesinse zarfa yazın dedim. O zaman bekleyelim dedi. Hem çok merak ediyorum hem de cinsiyet partisi yapıp sürpriz olsun istiyorum. Hiç ortam yokAy gerçekten mi herkes erkek diyor bende kız hissediyorum kese çünkü yuvar böyle kare gibi çok teşekkür ederim tahmin için![]()
Cinsiyet partisi düşünüyor musun peki yada nasıl yapmayı düşünüyorsun ? Ya benim öyle bulantılarım kusmalarım varki bana hiç geçmeyecek ve hiç birsey yapamayacakmışım gibi geliyor senin şimdi tam kaç haftalık oldu tekrar kontrol ne zamanYaa doktor aslında tahminde bulunacaktı. Eğer kesinse zarfa yazın dedim. O zaman bekleyelim dedi. Hem çok merak ediyorum hem de cinsiyet partisi yapıp sürpriz olsun istiyorum. Hiç ortam yok![]()