- 13 Kasım 2022
- 718
- 398
- 33
- 28
- Konu Sahibi Merveeeee1234
Kaçıncı haftada kız dediler kaçta erkeğe döndü canımBana da ilk kiz dediler erkege dondu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı haftada kız dediler kaçta erkeğe döndü canımBana da ilk kiz dediler erkege dondu
Çok teşekkür ederizzzKız bence yüzü pek kibar geldi bana![]()
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederizzzya bana da aşırı kibar geldi yüzü inşallah sağlıklı hayrlı bir kız evlat olur
![]()
Rabbim tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın size de inşallah. Bu arada hangimizin minişini kıza benzettinizHayırlı sağlıklı olsun görünce direk kız dedim içimden ama önemlisi sağlıklı olsun tabibana da dua Edin kızlar uzun uzun zamandır istiyorum ..
Amiin inşallah canımRabbim tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın size de inşallah. Bu arada hangimizin minişini kıza benzettiniz![]()
Benimkini de yorumlar mısın ablasıAmiin inşallah canımWalla soru sahibinin fotosunu yorumlamıştım kız diye
![]()
Foto nerde canım at bakimBenimkini de yorumlar mısın ablası![]()
Foto nerde canım at bakim![]()
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah size ve isteyen herkese teşekkür ediyorum bu arada rabbim gönlümden geçeni sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallahHayırlı sağlıklı olsun görünce direk kız dedim içimden ama önemlisi sağlıklı olsun tabibana da dua Edin kızlar uzun uzun zamandır istiyorum ..
Amin canım inşallahRabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah size ve isteyen herkese teşekkür ediyorum bu arada rabbim gönlümden geçeni sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah![]()
İki kızım var zaten bu 3. Çocuğum rabbim izin verirse erkek gibi hissettim en başından beri hamileliğim farklıydı diye tam belli değil dedi doktor kız olabilir ama emin değilim dedi öğrenince artık bi kaç isim var aklımızda eşimle birine karar veririz inşallah bu tatlı telaşların darısı başınıza olsun inşallah dualarda buluşmak dileğiyle dualarınıza talibim gönlümden geçeni rabbim nasip etsin inşallah sizlere ve isteyen tüm hanımlaraAmin canım inşallahRica ederim
isim varmı aklınızda
çok tatlı telaşlar
![]()
Hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinİki kızım var zaten bu 3. Çocuğum rabbim izin verirse erkek gibi hissettim en başından beri hamileliğim farklıydı diye tam belli değil dedi doktor kız olabilir ama emin değilim dedi öğrenince artık bi kaç isim var aklımızda eşimle birine karar veririz inşallah bu tatlı telaşların darısı başınıza olsun inşallah dualarda buluşmak dileğiyle dualarınıza talibim gönlümden geçeni rabbim nasip etsin inşallah sizlere ve isteyen tüm hanımlara![]()