Acil lütfen gebelik

sevde basrn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
19
1
16
27
Kizlar erkek arkadasimla temas ettik ama uzun sureli surtunme gibi bi durum olmadi vajen girisine penis temas etmis olabilir ama erkek arkadasim bunun da oldugunu soylemiyor ama reglim 3 gun gecikti bu sure icerisinde 3 sehir degistirdim biri ege marmara karadeniz bunlar etken olabilir mi sizce sıkıntılı bi durum var midir

Kizlar erkek arkadasimla temas ettik ama uzun sureli surtunme gibi bi durum olmadi vajen girisine penis temas etmis olabilir ama erkek arkadasim bunun da oldugunu soylemiyor ama reglim 3 gun gecikti bu sure icerisinde 3 sehir degistirdim biri ege marmara karadeniz bunlar etken olabilir mi sizce sıkıntılı bi durum var midir
Bayram geliyor yarın bu salın sabah sabah ya bu nedir arkadaş sürtünen hızını alamayan buraya geliyor 😂😂😂😂😂😂
Gebelik diyorsan yoktur
Temas etmiş olabilir derken yaparken yok musun hissetmedin mı olabilir diyon 😂 hey Allahım

Bayram geliyor yarın bu salın sabah sabah ya bu nedir arkadaş sürtünen hızını alamayan buraya geliyor 😂😂😂😂😂😂
Gebelik diyorsan yoktur
Temas etmiş olabilir derken yaparken yok musun hissetmedin mı olabilir diyon 😂 hey Allahım
Ustunden cok gectim o zaman mugladaydim ve 16 gun oluyor insan stres olunca bildigimi de unutuyorum o yuzden

Şu sitede bi çok uğraşıp her şeyi deneyip gebelik elde edemeyenler var bir de sürtünmeden göbeğe boşalmadan münasebet olmadan vs vs hamile kaldığını sananlar var, hamilelik böyle bişey değil böyle hamile kalınmaz kamu spotu yayınlatıcam bu sitedekiler için en son nasıl hamile kalınır fjjf

Back
X