Doğuma Hazırlık acil lutfen kalbim yerinden cikacak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kizilca kiyamet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.577
642
173
44
arkadaslar hamileyim normal dogum sÖz konusu
30 eylul demislerdi fakan sonra 10/10/2012 civarlarinda
gebeligimi tamamlayacagimi soz konusu
heyecanliyim hafif bir kanamam oldu
dogum belirtisimi?
agrim yok sizim yok ama hafif bir kanama
uyandiriyimmi esimi tehlikelimi
bavulumda hazir :18::18::18::18::18:

öncelikle sakin ol,
nişan diyorlarmış doğumun belirtisi ama hemen ama 1 ama 5gün sonra... benim nişanım pzt geldi sancı perşembe akşam bebek cuma sabah. suyun gelmediyse korkma ama yinede doktora haber vermende fayda var. doktor büyük ihtimal sancı veya su hangisi önce gelirse gel diyecek. suyun gelirse tabi hemen gidecen ama sancını bekletirse sakın sancı başlar başlamaz gitme hastanede beklemek daha zor hem sunni sancı falan veriyolar hızlandırmak için evde sıklaşana kadar bekle sıklaşınca git tavsiyem.ben öyle yaptım iyide oldu...güzel kolay doğumlar diliyorum.sağlıklıca al bebeğini kucağına inşallahhh...

Doğumun yakın olabilir.Bu haftalarda hafif kanamalar normal. Hiç endişelenme, zaten bebeğin doğuma hazır:)Kucağına alacaksın, bundan güzel bir şey olabilir mi? Gider aslan gibi doğurursun:)))) Hadi hayırlısı bakalım. Bebeklerin büyük bir kısmı genelde 40 haftayı tamamlamaz 38 den sonra doğarlar zaten:)))

doğum belirtisidir bence de. ne kadar güzel bebeğin geliyorum artık diyor inşallah . sonuçtan haberdar edersen sevinirim.benim de beklenen doğum tarihim 30 eylül . bir an önce gelsin istiyorum artık :)

ben de heyacanlandım şimdi arkadaşım. gelen nişanınsa doğum 2 gün içinde gerçekleşir diyolar genelde. naptın bu arada aradın mı doktorunu ne dedi?

cok tesekkur ederim arkadaslar
konumu sabaha karsi "derdim var" kÖsesine yazmistim
buraya tasinmis
ayrica nasil bir heyecanla yazmissam cok sacma cumleler kurmusum :)
ama olsun siz beni anladiniz sonucta

gece yazdiktan sonra dogum yapacagim hastahaneyi aradim
derdimi nasil anlatmissam artik hemsire sakin olmami ve onemli bir durum olmadigini
gelebilirsem gelmemi istedi
ve sabah gittigimde
acilma oldugunu rahmim kendini doguma hazirladigini
istirahat edip kendimi yormamami soylediler
ama daha zamanim varmis bir hafta icinde gelebilirmis
oysa ben 24 saat icinde sancim gelir diye dusunmustum :)

arkadaslar benim ayrica 14 bucuk aylik dunya tatlisi
bir kizim var Allahim bana ve babasina bagislasin
normal dogumla dogurmustum ve gununden 13 gun sonra geldi
suni sancilarlar 14 saat ugrasmistik
bu sefer bir aksilik olmazsa sancimin suyumun gelmesini bekleyecegim
suni sanci normal gelen sancidan daha fazla agri verdigini duydum
dogrumudur? bunuda merak ediyorum
heyecan dorukta yani
Allah isteyenleri evlad sahibi etsin
dogum yapacak tum arkadaslarima kolaylik ve hayirli dogumlar nasip etsin
bebek istemeyenlerede vermesin :)

bu muhtesem duygular
hayat sartlari kisisel sorunlar icinde iyi degerlendirilmiyor kimi zaman
fakat "anne" olmanin guzelligi ve agirligi o kadar ilgincki
soyleyecek kelime bulamiyorum
eskiden burnumun diregi sizladi derdi annem bazi zamanlar
anlam veremezdim
simdi burnumun diregi sizliyor devamli :)

canım ben bu hamilelik konularında hiç bilgili degilim ama şimdiden tebrik etmek için yazdım :) insallah sorunsuz bir dogumun olur allah kolaylık versin

canım umarım hayırlım doğumlarımız olur dün benimde hafif bir lekelenmem oldu sonra bugün iki kere daha ama çok sancım yok adet agrısının başlangıcı gibi olup geçiyor özellikle lavaboda falan herneyse sağlık ocağına gittim hemşiren nişanın gelmiş doğum başlamış olmalı ama ama bu 1haftada sürebilir dedi.doktorumu aradım normalde yarın sabah randevum var zaten ve ne yapmalıyım dedim gece artarsa sancı gelirsin yoksa yarın gel dedi bakalım ben kendimi hiç doğum yapacak gibi hissetmiyorum ama bakalım herkes sancı hissetmeyebilirmiş nst de çıkarmı bilemiyorum:)

Cnm mrb..!seninle birgün aramız var gözüküyo,bakalım önce hangimiz doğurucaz..:))senin bebeğinin cinsiyeti nedir?bende daha lekelenme yada herhangi bir kanama gelmedi ama ara ara belime ve kasıklarıma adet ağrısı gibi ağrı giriyo,yürüyünce yada yatınca geçiyo,bakalım hayırlısıyla sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inş..

pek doğuracak gibi hissetmiyorum ama oğlumuz olacak inşallah yarın ne olacağını anlarız artık senin bebişin cinsiyeti nedir.yarın anlarım artık nişanmı başka birşeymi:) haberleşiriz

bir an önce mutlu sona ulaşırsın umarım canım:) Allah kolaylık versin hepimize inşallah,son zamanlardaki heyecanlar nasıl bişey şu an tahmin edemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…