acil lütfen yardım edin...

ecos85

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
52
0
286
Balıkesir
merhaba arkadaşlar avukat arkadaşlardan anlatıcağım konuda akıl almam gerekiyor bayram dönüşü mola verdiğimiz yerde arabadan çantam çalındı ben arabayı uzaktan kilitlerken diğer yandan arabanın kapısını iki kadın konuşur gibi yaparak açıyolar ve kapı kilitlenmiyor olay kamerada da belli.bayram dönüşü valizimizi akşamdan topladığım için el çantamın içinde yok yoktu. telefonum fotoğraf makinam nakit para hatta bebeğimin ilaçları bile...neyse jandarma bölgesi olduğu için jandarma geldi tutanak tuttuk vs vs.. işlemler buraya kadar diilde burdan sonrası korkutuyor beni resmi bir yere vermek için dilekçem vardı orda ev telefonumu adresimiz yazıyordu ayrıca arabanın yedek anahtarlarıda vardı...şimdi bu hırsızlar evi arayıp (onlar olduklarına eminim...) bize bi otelden arıyoruz deyip anket yaptılar...ertesi günde çekişile size çıktı dediler ve bizi öğretmenevinde cumartesi 7 de kokteyl var oraya gelin diye çaırdılar biz askeri lojmanda kaldığımı için buraya giremiyorlar.bizi oraya getirtip arabayı çalıcaklar bu kez...öğretmenevini aradık kokteyl falan yok dediler.oteli aradık cevap veren yok bunlar kesin bizim hırsızlar daha büyük iş peşindeler bu kez.şimdi önümde sadece 1 günüm var savcılığamı gitmeliyim polisemi savcılık o gün o saatte orda bişeyler yapabilirmi yakalamak için birde hangi savcıya gitmeliyim kısacası ben napmalıyım.şimdiden teşekkürler cevaplarınız için sabırsızlıkla bekliyorum.

bulunduğunuz yer savcılığının görev alanında değil ilk suç, bu yapacağınız da bir ihbar olduğundan doğrudan emniyete gitmeniz daha uygun, zamanınız da az kalmış. savcılıkla uğraşmaktasa doğrudan emniyete başvurun derim. çok çok geçmiş olsun..

çok teşekkürler öncelikle peki polisin o gün orda bulunması için yani ufak çaplı bir operasyon yapmak için savcılıktan izin alması gerekmezmi ben dediğiniz gibi ilk önce polise gideyim nedense polise hiç güvenmiyorum ne ciddiyete alıcaklarını nede bir işlem yapacaklarını hayırlısıyla kurtuluruz umarım

polis yalnızca ihbarı değerlendirip suç üstü yapacak, sizi anlıyorum ancak savcının durumu anlaması polise yazması fln daha uzun sürer. suç üstü için bir izne gerek yok, vatandaş da suç üstü yapıp polise teslim edebilir suçluyu sonuçta. polisin orda bulunması için savcıdan izin almasına gerek yok, oraya gözaltına almaya ya da arama yapmaya değil, suç üstü yapmaya gelecekler. ayrıca siz kolluğa başvurun bir izin alınması gerekiyorsa onlar telefonla bile alırlar, siz yeter ki durumun ciddiyetini onlara aktarın..

Merhaba üstünden 3 sene geçmiş ama merak ettim ne oldu hırsızlar yakalandı mı ? çok üzücü bir durum geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…