Acil lütfen

didemaydgn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
179
64
18
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce progestana başladım Kahverengi lekelenmem olduğu için 7 haftalık hamileyim progestan içmeye başladığımdan beri çoğaldı bu normal mi pıhtı şeklinde geliyor ama Kahverengi geliyor kanama yok kırmızı hiç gelmedi normal mi bu çok korkuyorum

Progestan kanamanın kesilmesi için verilir kahverengi kan eski kandır eskiden kalanlar geliyor olabilir ama yinede doktora söylemelisin bence hamilelikte hiçbir lekelenme kanama göz ardı edilmemeli tedbir alınmalı bol su iç ve ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen

Tedbir alıyoruz gittim doktora progestan vericem dedi bu hap içimi temizliyor o yüzden çoğaltıyor olabilir mi

Tedbir alıyoruz gittim doktora progestan vericem dedi bu hap içimi temizliyor o yüzden çoğaltıyor olabilir mi
Bilmiyorum canım bence yinede sen bi danış tekrardan çoğalması normalmi değilmi öğren çünkü sonradan tüh demek çok kötü oluyor kendim yaşadım

Bilmiyorum canım bence yinede sen bi danış tekrardan çoğalması normalmi değilmi öğren çünkü sonradan tüh demek çok kötü oluyor kendim yaşadım
Ben içimi rahatlatmak bu şekilde olanlar var mı normal mi diye sormak için yazıyorum verdiğiniz cevaplar felaket tellallığı yalnız. Kendiniz yaşamışsınız nasıl bi psikolojide olduğumun farkında olmanız gerekirken bu ne oluyor peki

felaket tellalığı yapmadım kesin doktora git gitmezsen düşer demedim ki Rabbim onun yaşamasını murat etmişse isterse dolu dolu kanaman olsun eğer onun yiyecek ekmeği varsa zaten yaşar kullandığımız ilaçlarada bel bağlamamak lazım o sadece bi vesile siz danışmışsınız bende kendi fikrimi söyledim sizi üzmek istemem elbette zor bi dönem çok iyi biliyorum fakat buradan kim ne derse desin sizin içinizde hep bir acaba olacak doktorun görmesi onun yorumlaması daha doğru olur diye düşündüğüm için böyle söyledim.

merhaba ben de 7 haftalık gebeyim ve 2 gündür hafif kahve pembe kanama bende de var. doktoruma sordum çok önemli değil dedi. bu arada bende progestan kullanıyorum. hem göbekten hem de fitil olarak. sürekli mi geliyor yoksa ara ara mı görüyosunuz?

Merhaba geçmiş olsun nasıl oldunuz ben de aynı durumdayim

merhaba teşekkür ederim, geçti çok şükür bir daha da olmadı.
sizin nasıl şu an doktorunuza sordunuz mu?
Ne kanama alanı var ne ağrı canım.. progestan fitil verdi o hafif kasık ağrısı yapıyor. Çok korkuttular ama bir doktor yolk kesen büyük yüzde yüz düşecek çocuğun dedi. İki tane daha gittim onlar gayet normal 3.8 mm dediler. İçimi rahatlattın biraz

böyle yapan doktorlara gerçekten çok sinir oluyorum, rahatlatması gerekirken gereksiz yere anneyi strese sokuyo.
hiç korkma bende de kanama alanı ve ağrı yoktu. fitil de hafif kanama yapabilir dedi doktor. sen içini ferah tut, canını asla sıkma.

İnşaallah canım. Çok korkuttu kesin dedi biri diğer ikisi ne alaka dedi. Hatta progestan kullanma da düşsün dedi

İnşaallah canım. Çok korkuttu kesin dedi biri diğer ikisi ne alaka dedi. Hatta progestan kullanma da düşsün dedi
tövbe yarabbim ya Allah korusun. Allahından bulsun inşallah. kıyamam sana. hiç kafana takma. benim çok arkadaşım var kanaması olan. hatta biri 2-3 ay regl gibi olmuştu

tövbe yarabbim ya Allah korusun. Allahından bulsun inşallah. kıyamam sana. hiç kafana takma. benim çok arkadaşım var kanaması olan. hatta biri 2-3 ay regl gibi olmuştu
İnşaallah canım çok korkuttu çok ağlattı. Bebeğimi Allah'ım korusun sağlıkla kavuştursun

Bende adet oldum fakat yine de bir umuttur deyip test yaptırdım iki kere ikisi de negatif. İlişkiden sonra tam 7 hafta olacak yarın, fakat ara kanamalarım oluyor. Sizce tekrar yaptırmalı mıyım test, adet de oldum ama emin değilim belki geç döllenmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…