acil mama sandalyesi

sevtapduzyol

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.070
1
116
46
Aydın
kızlar ya ben bi topik açtım şimdi acil mama sandalyesi diye
oğlumun mama sandalyesine ihitiyacı var çünkü hiç rahat durmuyor yemek yiyemiyorum ben işkence gibi sofra kurulduğu anda geçen bi arkadaşın var oturttum baya oturdu ama şu ara dururmum yok almaya 2. el falan varsa biraz daha ucuz belki alabilirim varmı bildiğiniz hiç

bez olan,sandalyeye bağlanandan alsana güzelim...evin darsa çok iyi...ama bilmem dururmu...bizde ondan var çok iyi..nereye gidersek çantada...bazı restoranalrda yada geziye gittiğimiz evlerde olmuyor çünkü...ne kadarlık yaramaz oğluş...tabi sen bilirsin...ben şu aralar hep masanın üzerinde oturtarak yediriyorum..eline ya abaküsü ya tepsi ve çorba kaşığı...tak tak vura vura yiyor :)
http://www.kadinlarkulubu.com/protected/edit_kimi/1cSlc-11F

Son düzenleme:
canım hemen gitti gidiyora bak,ben ordan çok kaliteli ve az kullanılmış bir mama sandalyesi almıştım,taş gibi,tertemiz,en az 250 tl lik ürünü ben 43 tl ye aldım,
tavsiye ediyorum,ptt kargoylada acaip ucuza geldi,,

kızlar önerileriniz için teşekkür ederim dpğum günümüzde hediye olarak halamız aldı mama sandalyemizi :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…