Acil maya tüp bebek hakkında bilgilerinize ihtiyacım var

ranuna04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.646
1
116
Diğer
Selam kızlar internette maya tüp bebek merkezinin yayınlamış olduğu bir anketi doldurdum bu gün tlf geldi merkezden bedava muayene ve indirimli tüp bebek hakkı kazanmışım ben unutmuştum bu anketi.sizlere sorum şu ben elazığda oturuyorum muayene için anakara ya gitmem gerekiyo ama karar veremedim gitsem mi gitmesem mi CADIARZU CADIARZU ne kadar başarılılar forumda bir kaç olumsuz haber okudum maya tüp bebek merkezi hakkında kararsız kaldım bilgisi olanlar lütfen bana akıl verin cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürederim arkadaşlar :enbuyukkk: :enbuyukkk:

ben de gittim ücretsiz muayene oldum. Fena bir yere benzemiyodu Ama başka bir yere karar verdim. Mikro ücreti 1800 Euro ama senin benim gibi indirim hakkı olanlara 1600 Euro diyorlar. Bunlar raporsuz fiyatlar. Bana raporun olursa 2000 YTL demişlerdi. Bana aradaki fark çok garip geldi. Hem raporun yok hem iki katı ödüyorsun. Mağdursun daha da mağdur ediliyorsun yani.. Ama tabi sen bilirsin canım. Misafirhanesi de var bildiğim kadarıyla .... Güzel de ilgileniyorlar..

benim ablamı da aramışlardı o da gitmekte kararsız kaldı. Araştırdık merkezin henüz yeni olduğunu, tutunmaya çalıştığını falan duyduk. Ablam gitmeye cesaret edemedi. Şimdilerde anatoliatüp bebek merkezine gidip kontrol yaptırdılar. kısmetse bu ayın sonuna tedaviye başlayacaklaar. Hakkında hayırlısı eğer gidersen düşüncelerini yazmanı isterim.

saolun kızlar önerileriniz için kararsız kaldım ne yapsam acaba ankara ya gitmek sorun değil ama ümitlenip gitmek ve ümitlerinin boşa çıkması zor.bakalım zaman bize ne gösterecek

canım benide form doldurdum diye 2 kere aradılar birde ısrar ediyorlar.düşünmediğimi belirttim ayrıca cazip hiçbir şeyide yok çok araştırdım fiyat aynı tecrübe yok yeni sonuçta ..ben acıbadem de yaptırıcam önümüzdeki ay kısmetse... tabi bu benim şahsi fikrim cnm etkilemek istemem kimseyi...

saol canım önerilerin ve bilgilern için sizlerin fikrine çok ihtiyacım var

canim valla orasi hakkinda bilgim yok ama ben olsam alman hastanesinde denerdim orda pozitif sonuc alan cok ve herkes cok memnun canim sizler kararinizi dogru verin okadar para veriyorsunuz keske hepiniz yurt disinda olsaniz da bedavadan yapsaniz tup bebekleri :) hakkinda hayirlisi neyse o olsun optum

Merhaba canım bende gitmiştim indirim kazandım.muayene olduk.tüp bebek yapalım dediler.rahim falan normal dediler.bende yaptırmaya karar verdim.sonra rapor almak için denizlide bi doktora başvurdum. Sonra rahmde yapışıklık oldugunu öğrendim.orda normal demişlerdi.iyikide yaptırmamımışım.çünkü yaptırsam tutmayacaktı.boşuna param gitmiş olacaktı.bence tam muayene etmeden herkese tüp bebek öneriyolar tahminim.ama osman denizhan özgün takip ettiğim kadarıyla iyi bi doktor .o doktor yaparsa yaptır ama iyice araştır bence hemen karar verme tüp bebek için...

slm ben 4ay önce tüpbebek yaptırdım mayada sonuç negatif cıktı.Çok güzel ilgileniyorlar ve orda tanıştıgım arkadaşlarda hamle olanlar bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…