Acil öneriiiiii

esmanurrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
67
Puanlar
28
Kızlar merhaba oğlum 8.5 aylık. Doğduğundan beri anne sütü alıyordu. 2 hafta önce gündüzleri içmek istemedi neyse dedim ek gıda alıyor gece içiyor anne sütü diye önemsemedim. Şimdiki durumumuzda ise ne gece ne gündüz asla içmek istemiyor sadece ek gıda ile beslenmek istiyor. Mama aldık bugün biberonla zaten içmek istemiyor ısırıyor. Bardakla verdim onu da kabul etmedi. Ne yapacağımı şaşırdım. İdrar sayısında azalma var ama kilo alması iyi gidiyor. Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum.

Acaba sütte acılık mı oldu ya da süt akışı mı azaldı sağıp biberonla vermeyi denediniz mi

Benim oğlum da böyle ben şimdilik alıştırma bardağı ve kaşıkla 3 kere 200 ml veriyorum 9 aylık olacak 3 mayısta. Başıbdan beri meme reddş yaşıyoruz anne sütünü çorbaya pankeke vs katıyorum

Sizinki yine alıyor bir şekilde benimki ağzını bile açmak istemiyor ama ek gıda veriyim saldırıyor

Bilmiyorum ama sanmıyorum farklı şeyler yemedim çünkü. Su içiyor ama onu da bardaktan içiyor delircem ya biberon almıyor
Benimki de biberonu almıyor dotkor dişinden dolayı dedi bir de normal yemek daha öskici geliyor artık meyve tatlı şeyler özellikle

Benimki de biberonu almıyor dotkor dişinden dolayı dedi bir de normal yemek daha öskici geliyor artık meyve tatlı şeyler özellikle
Çok üzülüyorum erken bıraktı diye aşırı stresliyim

`