ACİL OVİTRELLE

Fadime88

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
135
55
18
36
Kızlar İzmir, Bornova da yaşıyorum. Ovitrelle lazım bana. Kaç eczaneyi aradıysam yok. Depolarda da yokmuş. Sizde varsa, bildiğiniz bir eczanede varsa. Yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar İzmir, Bornova da yaşıyorum. Ovitrelle lazım bana. Kaç eczaneyi aradıysam yok. Depolarda da yokmuş. Sizde varsa, bildiğiniz bir eczanede varsa. Yardımcı olabilir misiniz?
Canım alsancakta tüp bebek merkezlerinin olduğu yerlerdeki eczanelerin çoğunda varmış bi bak oralara

Yeni egemen eczanesine sordunuz mu? Fuar vardı yakınında, konak tarafı oluyor herhalde tam emin değilim ama ben hep oradan temin etmiştim genelde ayarlıyorlar
Çok teşekkür ederim 100 eczaneye sormuşumdur ama yarın tekrar arayayım Allah razı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalım

B
Çok teşekkür ederim 100 eczaneye sormuşumdur ama yarın tekrar arayayım Allah razı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalım
Ben aldım oğlum 3 yaşına yaklaştı ikinci doğal yoldan geliyor Rabbım isteyen bekleyen uğraşan herkese nasip etsin, umarım hersey gönlünüzce olur ❤

Merhabalar bulabildiniz mi acaba hangi eczanede var yazabilir misiniz lütfen hepsini tek tek aradım bulamıyorum
Merhaba, İbrahim eczanesini arayın isterseniz. Karabaglarda. Ben en son orada buldum. Ama bana da lazım olacak. Bende aramaya başlayacağım. Zor bulunduğu için şimdiden bulmak lazım

Merhaba, İbrahim eczanesini arayın isterseniz. Karabaglarda. Ben en son orada buldum. Ama bana da lazım olacak. Bende aramaya başlayacağım. Zor bulunduğu için şimdiden bulmak lazım
Merhaba alsancak tarafında bulvar eczanesinde genelde oluyor ama bir arayıp sorun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…