Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım alsancakta tüp bebek merkezlerinin olduğu yerlerdeki eczanelerin çoğunda varmış bi bak oralaraKızlar İzmir, Bornova da yaşıyorum. Ovitrelle lazım bana. Kaç eczaneyi aradıysam yok. Depolarda da yokmuş. Sizde varsa, bildiğiniz bir eczanede varsa. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhabalar bulabildiniz mi acaba hangi eczanede var yazabilir misiniz lütfen hepsini tek tek aradım bulamıyorumÇok teşekkür ederim![]()
Yeni egemen eczanesine sordunuz mu? Fuar vardı yakınında, konak tarafı oluyor herhalde tam emin değilim ama ben hep oradan temin etmiştim genelde ayarlıyorlarMerhabalar bulabildiniz mi acaba hangi eczanede var yazabilir misiniz lütfen hepsini tek tek aradım bulamıyorum![]()
Çok teşekkür ederim 100 eczaneye sormuşumdur ama yarın tekrar arayayım Allah razı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalımYeni egemen eczanesine sordunuz mu? Fuar vardı yakınında, konak tarafı oluyor herhalde tam emin değilim ama ben hep oradan temin etmiştim genelde ayarlıyorlar
Ben aldım oğlum 3 yaşına yaklaştı ikinci doğal yoldan geliyorÇok teşekkür ederim 100 eczaneye sormuşumdur ama yarın tekrar arayayım Allah razı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalım![]()
Yaa çok sevindim maşallah amin inşallah rabbim bizlere de nasip etsin çok teşekkür ederim duanız için Allah razı olsunB
Ben aldım oğlum 3 yaşına yaklaştı ikinci doğal yoldan geliyorRabbım isteyen bekleyen uğraşan herkese nasip etsin, umarım hersey gönlünüzce olur ❤
![]()
Merhaba, İbrahim eczanesini arayın isterseniz. Karabaglarda. Ben en son orada buldum. Ama bana da lazım olacak. Bende aramaya başlayacağım. Zor bulunduğu için şimdiden bulmak lazımMerhabalar bulabildiniz mi acaba hangi eczanede var yazabilir misiniz lütfen hepsini tek tek aradım bulamıyorum![]()
Merhaba alsancak tarafında bulvar eczanesinde genelde oluyor ama bir arayıp sorun istersenizMerhaba, İbrahim eczanesini arayın isterseniz. Karabaglarda. Ben en son orada buldum. Ama bana da lazım olacak. Bende aramaya başlayacağım. Zor bulunduğu için şimdiden bulmak lazım
Merhaba, ilacı bulabildiniz miÇok teşekkür ederim 100 eczaneye sormuşumdur ama yarın tekrar arayayım Allah razı olsun inşallah hepimiz çok güzel haberler alalım![]()