Ben silik bir çizgi görüyor gibiyimYaptım ama bilmiyorum çizgi bar mı artı şeklinde
Kalitesi düşüyorYaptım ama bilmiyorum çizgi bar mı artı şeklinde
İlk 5 dk da gölge gibi gördüm ama sonra bekledikçe daha belirgin oldu sanki bilmiyorum kiBen silik bir çizgi görüyor gibiyimsiz gördünüz mü burda kalite de daha da düşüyor
Gerçekten miAyyyy bariz görünüyor bu resimde ya
Ayyyy bariz görünüyor bu resimde ya
Vallahi gördüm diyorum sen gebesin diye ovulasyon testinden belliGerçekten mi
Evet yurtdışında yaşıyorum ay bilmiyorum ki heyecanlandımVallahi gördüm diyorum sen gebesin diye ovulasyon testinden belliyurtdışında misiniz Clear blue Türkiye'de yok sanirim çok guvenilri bir test
Kan verme imkanınız varsa bence bir kan verin benceEvet yurtdışında yaşıyorum ay bilmiyorum ki heyecanlandım
Var aslında verebilirim hastanedeKan verme imkanınız varsa bence bir kan verin bence
Acaba başka testle denesem mi bunlar girinti çizgisi sonradan bırakabiliyormuş herhalde araştırdım şimdi içime bir kurt düştüVar aslında verebilirim hastanede
Başka test varsa onu da deneyebilirsin ama en kesin kan olur çok uzun bir süre gecmediyse kuruma czigisi olacağını sanmamAcaba başka testle denesem mi bunlar girinti çizgisi sonradan bırakabiliyormuş herhalde araştırdım şimdi içime bir kurt düştü
Yok 10 dakika en fazla ama ilk de gölge gördümBaşka test varsa onu da deneyebilirsin ama en kesin kan olur çok uzun bir süre gecmediyse kuruma czigisi olacağını sanmam
Kan ver için rahatlasınYok 10 dakika en fazla ama ilk de gölge gördüm
Öyle yapıcam galiba bakalım inşallah vardırKan ver için rahatlasın
İnşallahÖyle yapıcam galiba bakalım inşallah vardır.
Tabikide Şuan böyleİnşallahbana haber ver
Çok kalitesi düşüyorTabikide Şuan böyle
Evet aşırı düşmüş kalite diğer resim daha nettiTabikide Şuan böyle
Evet maalesef eşime söyledim başka bir test almasını onu da deniyim orda da silik görürsem hemen kan vermeye koşarımEvet aşırı düşmüş kalite diğer resim daha netti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?