Acil Ovulasyon testimi yorumlarmisiniz

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
33
adetin 13. Gunu yumurtam 18mm di hem sag da hem sol da persembe günü testim pik oldu cuma gunu doktora gittigimde yumurtalar gorunmuyor kendiliğinden çatlamışlar ama bu yumurtalardan bisey çıkmaz adet gorursun dedi ama pazartesi muayene etmisti en son o gun 18 di persembeye kadar daha da olgunlasip catlamis olamaz mi acaba sey duydum 21 23 mm arasi olduğunda ovulasyon testi pik yapiyormus dogrumu acaba catladigi icin doktor boyutunu goremedi tabi ama umut vermeyim dedi

Eklentiler

• 16760247545828019994830995471423.webp
    16760247545828019994830995471423.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 152
Yumurtlama günümüz aynı benim de dün yaptığım test damlatir damlatmaz koyulasti testimi alta bırakıyorum 9 Şubat pik bugün çatlama

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-10-16-25-36-745_com.meetyou.intl.webp
    Screenshot_2023-02-10-16-25-36-745_com.meetyou.intl.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 140
Yumurtlama günümüz aynı benim de dün yaptığım test damlatir damlatmaz koyulasti testimi alta bırakıyorum 9 Şubat pik bugün çatlama
Evet sizinde catlamis ben sabah muayene oldum doktor catlamis yumurtalar yok dedi muhtemelen benim ya dun çatladı degerlendirdim ama 18 mm di umidim yok dedi 18 mm de yeterli degil mi bide pazartesi 18imm demisti persembeye kadr 20 olmuatur illa ki olmadiysa da catladigi icin yeterli degil mi acaba :((

Evet sizinde catlamis ben sabah muayene oldum doktor catlamis yumurtalar yok dedi muhtemelen benim ya dun çatladı degerlendirdim ama 18 mm di umidim yok dedi 18 mm de yeterli degil mi bide pazartesi 18imm demisti persembeye kadr 20 olmuatur illa ki olmadiysa da catladigi icin yeterli degil mi acaba :KK43:(
Günde 1mm falan buyuyormus ama hamilelik için kac mm lazim bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-10-16-36-58-520_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2023-02-10-16-36-58-520_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 134
18 mm yeterliymis bence hiç Moralini bozma ne kadardir istiyorsun

Bende de aynı dert var kilovermem lazım diyetteyim hsg istedi doktor çok korkuyorum ama napicam bilmiyorum 🥺
Canim ben 7 haftalık hamileyim kafana hic takma benimde zayıflamadan olmuyordu 72 kiloydum simdi 66 67 ye düştüm hemen gebe kaldım saglikli beslensem bilr yeter usg benden de istemişti ama ben ilk bebeğinden once çaktırmıştım o yuzden çaktırmadım bida 1o dakikalık işlem korkma hic

Canim ben 7 haftalık hamileyim kafana hic takma benimde zayıflamadan olmuyordu 72 kiloydum simdi 66 67 ye düştüm hemen gebe kaldım saglikli beslensem bilr yeter usg benden de istemişti ama ben ilk bebeğinden once çaktırmıştım o yuzden çaktırmadım bida 1o dakikalık işlem korkma hic
Evet ben de 85 kiloyum 70 şuan hedefim inşallah kilo verince yumurtlama olur Allah bizleri de kucağına almak nasip eder inşallah 🙏

Evet ben de 85 kiloyum 70 şuan hedefim inşallah kilo verince yumurtlama olur Allah bizleri de kucağına almak nasip eder inşallah 🙏
Canim organik elma sirkesi ic sabah aksam ac karna 2 yemek kaşığını büyük su bardağına ekle üzerini suyla doldur onu ic polikistige cok iyi geliyor ama özellikle organik olması şart el yapımı bulabilirsen aktarlarda felan :) hem zayıflamaya da yardımcı oluyor

Canim organik elma sirkesi ic sabah aksam ac karna 2 yemek kaşığını büyük su bardağına ekle üzerini suyla doldur onu ic polikistige cok iyi geliyor ama özellikle organik olması şart el yapımı bulabilirsen aktarlarda felan :) hem zayıflamaya da yardımcı oluyor
Bulurum ya bulmaz miyim hiç bugün elma sirkesi içtim ama tabi marketten aldım da içtim her gün aç karnına bir su bardagina koyup mu içeceğim doktor yumurtalarimin içinde sıvı olduğunu gösterdi kist oluyor heralde onları atmam lazım heralde yumurtlama olması için

Buldum şimdi ben zaten koyde oturduğum için çok rahat buldum pazar günü elime gececek insallah

Buldum şimdi ben zaten koyde oturduğum için çok rahat buldum pazar günü elime gececek insallah
Bir tane buyuk boy su bardağına 2 yemek kasigi elma sirkesi koycan gerisini su koycan onu sabah aksam ac karna ic canim ben ilk gebeligime de oyle kalmıştım 2. Ciye de

Bulurum ya bulmaz miyim hiç bugün elma sirkesi içtim ama tabi marketten aldım da içtim her gün aç karnına bir su bardagina koyup mu içeceğim doktor yumurtalarimin içinde sıvı olduğunu gösterdi kist oluyor heralde onları atmam lazım heralde yumurtlama olması için
Evet o kistleri dökmen lazim kaliteli yumurta icin bide ben ovulasyon testi aldim internetten adetim bitince 2 3 gun sonra yaomaya basladim ona gorede ilişki oldu oda biraz şansı yükseltiyor

Evet o kistleri dökmen lazim kaliteli yumurta icin bide ben ovulasyon testi aldim internetten adetim bitince 2 3 gun sonra yaomaya basladim ona gorede ilişki oldu oda biraz şansı yükseltiyor
Ben Ekim ayında kullandım ovulasyon testi umudum kırıldı hiç yumurtlama görmedim tarlusal kullanıyorum adet söktürücü smd yine başladım ovulasyona ama yapmak istemiyorum hep moralim bozuluyor ya tek cizgi

Ben Ekim ayında kullandım ovulasyon testi umudum kırıldı hiç yumurtlama görmedim tarlusal kullanıyorum adet söktürücü smd yine başladım ovulasyona ama yapmak istemiyorum hep moralim bozuluyor ya tek cizgi
Femera kullandın mi hic baya pahali bi ilaç ama 2 tane yumurtam gelişti o ilaç fayda etti bende klomenkullanmıştım etki etmemişti ama femera etki etti

Femera kullandın mi hic baya pahali bi ilaç ama 2 tane yumurtam gelişti o ilaç fayda etti bende klomenkullanmıştım etki etmemişti ama femera etki etti
Yok ben daha 1 yıldır evliyim pcos oldugumuda yeni ogrendim hep bekarken yumurtan tembel kilo ver deniyordu ve adetim hep duzensizdi evlendikten sonra 7 ay eşim korundu Ekim ayında artık bıraktı oda neyse iste bı kaç kere gttm B12 eksik dedi dahiliye hormonlar da birşey çıkmadı üroloji ye gttm mantar enfeksiyon vs birşey var mı diye ve sürekli afedersin cisim gelir ne yiyip içsem hemen wc ye giderim kışın özellikle eşim bu yüzden benimle uzun yolculuğa gitmek istemiyor 😁😁😁 neyse iste kadın doğuma gittim Kasım ayında adetimin 2. Günü gelmemi söyledi gttm kan verdim LH VE FSH hormonlarima bakmış sanirim değerlerim normal farklı bir kadın doğum doktoru da bana glifor verdi insülin direnci yüksek çıkmış kilo vermene yardımcı olur bu diye onu kullanıyorum en son 2 hafta önce prof. Bı doktora gttm yine alttan muayene etti hsg istedi bu sefer bu doktorda bakalım sanırım hsg den sonra dediğin ilacı verecek bana yumurtlama olmuyor çünkü bende farkındayım ne kadar da ilişkiye girsem boş hamile kalmam imkansız ya 🥺🥺🥺

Back
X