Sen ayni benim yaşadıklarımı yaşıyorsun suan bende evlenince öğrenmiştim bekarkende adet düzensizliğin ve kilom az da olsa vardi yani seni kendim de gordum gercekten ama kafana takma ben cok ağladım olmayacak sandim ama oluyor canim icini ferah tutYok ben daha 1 yıldır evliyim pcos oldugumuda yeni ogrendim hep bekarken yumurtan tembel kilo ver deniyordu ve adetim hep duzensizdi evlendikten sonra 7 ay eşim korundu Ekim ayında artık bıraktı oda neyse iste bı kaç kere gttm B12 eksik dedi dahiliye hormonlar da birşey çıkmadı üroloji ye gttm mantar enfeksiyon vs birşey var mı diye ve sürekli afedersin cisim gelir ne yiyip içsem hemen wc ye giderim kışın özellikle eşim bu yüzden benimle uzun yolculuğa gitmek istemiyorneyse iste kadın doğuma gittim Kasım ayında adetimin 2. Günü gelmemi söyledi gttm kan verdim LH VE FSH hormonlarima bakmış sanirim değerlerim normal farklı bir kadın doğum doktoru da bana glifor verdi insülin direnci yüksek çıkmış kilo vermene yardımcı olur bu diye onu kullanıyorum en son 2 hafta önce prof. Bı doktora gttm yine alttan muayene etti hsg istedi bu sefer bu doktorda bakalım sanırım hsg den sonra dediğin ilacı verecek bana yumurtlama olmuyor çünkü bende farkındayım ne kadar da ilişkiye girsem boş hamile kalmam imkansız ya
![]()