- 7 Şubat 2025
- 47
- 5
- 1
- 22
- Konu Sahibi siyahmelek1324
Arkadaşlar merhaba içim rahat etmediği için tekrar yazmak zorunda kaldım. Dün erkek arkadaşımla prezervatifle korunarak cinsel ilişkiye girdim. İçimdeyken boşaldı. Prezervatifi çıkardıktan sonra alt kısmının yırtık olduğunu fark ettik. Çıkarırken mi yırtıldı yoksa zaten yırtık mıydı onu bilmiyoruz. Adetime daha 10 gün var. Ben ilişki bittikten sonra vajinamı iyice sildim. Bir şey akmadı. Sadece kendi zevk suyum vardı. Prezervatifte de döl var mıydı anlamadık. Benim zevk suyum olabilir diye düşündük. Şimdiye kadar hiç böyle bir durum yaşamamıştık. Hep kullandığımız prezervatifti. Durex kullanıyoruz. Hiç yırtılmamıştı daha önce. Ertesi gün hapı kullanmak istemiyorum. Zaten belirli bir kilonun üstünde etkisi azalıyormuş. Ben zaten kilolu bir bireyim. Ayrıca hormonları da bozuyormuş. Hapın etkisi olarak regl gecikmesi de yapıyormuş. Ben böyle bir durumda daha fazla strese girerim. Bunu yaşamak istemedim. Zaten ben çıkarırken yırtıldığını düşünüyorum çünkü ucu değil de dibi yırtılmıştı. Yardımcı olur musunuz? Fikirlerinizi almak istiyorum.