ACİL prof.dr recep has'a ayrıntılı için giden varmı?

Recep hocam size çok teşekkür ederim. Bir haftadır bizlere dünyayı zehir eden doktorların aksine bizlere duyabileceğimiz en güzel haber verdiniz. allah sizden razı olsun. Muhterem YİĞİT

Şu anda da bana dünya zehir durumda yarın Recep Beye gideceğim bebeklerimden birinin büyük ihtimalle down sendromlu doğabileceğini söylüyorlar size güzel haber veren inşallah bana da o duymak istediğim haberi verir. Size dr lar ne demişti acaba anlatabilirmisiniz? Teşekkür ederim.

ben 33.yasında 11+4 günlük hamileyim çocukken su çiçegi hastalığı geçirmemişim su anda yogun bir şekilde su çiçegi geçiriyorum aklovir ve augmentın ilaçlarını kullanıyorum kanunen çocugu aldırma durumum yok 2.düzeyde usg girecegim onun sonucunda heyet kararıyla aldırabiliyormusum sitelerde okudugum kadarıyla bebek konusunda çok tedirgin oldum Recep Has gitmek için çapadan randevunu alıyorsunuz ??? özel muaynesi varmı??? çok zor durumdayım yardımcı olursanız sevinirim

bende gecen hafta Recep Bey'e gittim, çokmemnun kaldım.. detaylısı çok iyi.

merhabaaa bende 22 aralıkta gıdıcem kısmetse benımde bebegımın kordonunda tek arter tek ven sorunu var recep beye yonlendırdı doktorum Davırları nasıl ıyıcene ıncelıyormu cokta bı hastalık olup omadıgını

ben 33.yasında 11+4 günlük hamileyim çocukken su çiçegi hastalığı geçirmemişim su anda yogun bir şekilde su çiçegi geçiriyorum aklovir ve augmentın ilaçlarını kullanıyorum kanunen çocugu aldırma durumum yok 2.düzeyde usg girecegim onun sonucunda heyet kararıyla aldırabiliyormusum sitelerde okudugum kadarıyla bebek konusunda çok tedirgin oldum Recep Has gitmek için çapadan randevunu alıyorsunuz ??? özel muaynesi varmı??? çok zor durumdayım yardımcı olursanız sevinirim

evet özel muaynesı var osmanbey şişlide benımde bebegımde tek arter tek ven var bı hastalıgı olup olmadıgını arastırılması ıcın doktorum benı recep beye gonderdı aralık 22 de gıdcem kısmetse inşallah ıyı bısıler der :S

ilgin için çok sagol sizede çok geçmiş olsun insallah Rabbim saglıkla evladınızı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
telefon numarasını biliyormusunuz çapada rahatlıkla görüşme saglanabiliyormu
siz nereye gideceksiniz

ilgin için çok sagol sizede çok geçmiş olsun insallah Rabbim saglıkla evladınızı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
telefon numarasını biliyormusunuz çapada rahatlıkla görüşme saglanabiliyormu
siz nereye gideceksiniz

açık addresi : halaskargazi caddesi baba apt kat:3 244/4 osmanbey şişli telefon numarası 233 23 67 recep has 300 tl muaynne ücreti

kızlar çok acil ayrıntılı ultrason için bu dr giden varmı nasıldı?

Ben Prof Atıl Yuksel e gittim kesinlikle muhteşem bir doktor.. Son derece ilgili alakalı ve dalında duayen .. Recep has hakkında da benzer seyler duydum ama Atıl beyi tek gecerim

merhaba arkadaşlar;

19.09.2012 tarihinde doktorumun yönlendirmesiyle gittim recep beye 2.düzey ultrason için.22+2 günlük hamileydim.ultrason ücreti 350 tl,şişli/osmanbey atatürk köşkünün sağ yanında.eğer riskli bir gebelik değilse 20 dakika kadar inceliyor bebeği.beynine,kalbine kadar en ufak detayları bile kontrol ediyor.ben gitmeden önce endişelenmiştim ama korktuğum gibi olmadı.maddi kaygısı olmayan bir doktor,yoktan bişey çıkarıp da sizi ne maddi nede manevi sıkıntıya sokuyor.neyse onu söylüyor,gayet memnun kaldım.oğluşumun vesikalık resmini ve cd sini bile verdi:) yalnızca muayene saatinden 1 saat geç girdik çok yoğundu.çok memnun kaldım.tavsiye ediyorum.Allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

arkadaşlar ben de recep beye gitmeyi düşünüyorum epey olmuş konu açılalı ama ücreti ne kadar bilen var mı kayseriden gidicem ben burdaki doktorlardan nefret ettim yardımcı olan olursa sevinirim

arkadaşlar ben de recep beye gitmeyi düşünüyorum epey olmuş konu açılalı ama ücreti ne kadar bilen var mı kayseriden gidicem ben burdaki doktorlardan nefret ettim yardımcı olan olursa sevinirim

Ben bu çarşamba için randevu aldım 4 hafta önce. Şuan muayenesi 400 tl. En geç 1 ay önce aramanız lazım ama. Randevu bulunmuyor.

arkadaşım merhaba ben haziranın başında gittim 400 tl ücreti orda detaylı baktıktan sonra çapa da takip edelim çocuk nörolojisinin görmesini isterim dedi şimdi takibimiz orada yapılıyor biz de hidrosefali var sizin sıkıntı nedir?.. aradığında durumun ciddi ise ve hafta olarak da ileri isen benim gibi öncelik iste rica minnet en erkene veriyorlar sağolsunlar.. Allah yardımcımız olsun...

Back
X