Acil!! Sağlık..

Benmde gogsumde ucunda kabarciklar var. Sknca hani sivilceden cikar ya oyle birsey cikiyor nokta nokta ucunda baya da var ondan sordum...
Aynen benim de öyle. Ama koku falan yok. Özellikle zamanla Emzirirken genişleyen süt kanallarında oluyor. Göğüs çevresinde de var. Ama iltihap olmadığına eminim. Evlenmeden önce de vardı ama doğum la beraber arttı. Offf daha bir dünya doktor isim var başka konulardan. Onları bitirip bide buna baktirayim. Sanki emzirsem süt gelecek yine.

Aynen benim de öyle. Ama koku falan yok. Özellikle zamanla Emzirirken genişleyen süt kanallarında oluyor. Göğüs çevresinde de var. Ama iltihap olmadığına eminim. Evlenmeden önce de vardı ama doğum la beraber arttı. Offf daha bir dünya doktor isim var başka konulardan. Onları bitirip bide buna baktirayim. Sanki emzirsem süt gelecek yine.

Iyi de ben hic emzirmedim bebegimde yok cok degisik bir yapimiz var. Bendede o kbarciklar hep var

Iyi de ben hic emzirmedim bebegimde yok cok degisik bir yapimiz var. Bendede o kbarciklar hep var
İşte bende de vardı bekarken . Ama Emzirirken daha az di. Emzirme kesildi bekarlik tan daha fazla oldu. Süt bezleri ile alakalı diye düşünüyorum sonuçta süt bezi hepimize var. Bu şekilde çok kişi duydum ama . O yüzden sorun etmedim. Ama artık gözüme batıyor.

Ben bekarken de bu sıvı gelirdi, hamileyken de, emizrmeyi bıraktıktan sonra da halen geliyor... Prolaktin hormonumda hiç bir zaman normal seviyenin üstüne çıkmadı, hormon testlerim normaldi yani... ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum, yine de içiniz rahat edecekse doktorunuza danışın.

Hamilelik belirtisi olamaz mı :KK43:

Olamaz. İlk aylar sadece hassasiyet olur.
Dedikleri gibi prolaktin hormonu artıştadır.
Bildiğim kadarıyla prolaktin hormonu yüksekliği hamileliğe engel veya düşük riski olan hamilelik demektir.

Bir tanıdığım daha önce düşük yaptı sonra bu hormon için önce ilaç kullandı sonra tekrar hamile kaldı.
Yani düşürmek için ilaç içmen gerekiyor.

Back
X