Acil satılıkkkk pembe nişanlık !!!

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
$buyuk.webp $buyuk4.webp $ef.webp $fe.webp $g.webp $vff.webp

NİŞANLIĞIMI EVLİLİK MASRAFLARI DOLAYISI İLE ACİL OLARAK SATIYORUM.EYLÜL AYINDA KULLANILDI SADECE.FATİH FETHİYE GÜLER MODA EVİNDEN SATIN ALINDI.36 BEDEN ARKA KISMI BAĞCIKLI BOYDAN BOYA O YUZDEN BEDENE GÖRE AYARLANABİLİR.DARALTMA AÇMA PAYI VARDIR.1500TL YE SATIN ALINDI.MAĞAZADAN FİYAT TEYİDİ YAPILABİLİR.EVLİLİK MASRAFLARI DOLAYISI İLE 600 TL YE SATIYORUM.KUSURU SÖKÜĞÜ DİKİĞİ YOKTUR.YALNIZCA ETEK UÇLARI NİŞAN GÜNÜNDEN KALMA TOZLU KURU TEMİZLEME İLE ÇOK RAHAT HALLEDİLEBİLİR.KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR.KILIFI,TACINI, YAN TOKASINI VE EĞER 36 NUMARA GİYİYORSANIZ AYAKKABILARINI HEDİYE OLARAK GÖNDERECEĞİM.:kkk::72::72::72:

Çok güzelmiiiiiiş bayıldım hemencik alırlar bunu kaçırmazlar bence

Umarım giyecek olan hiç pişman olmayacak o gün bende çok mutlu olmuştum hatta alt eteğini kestirip farklı bir model yapıp daha sonra bir düğünde tekrar kullanmayı da düşündüm ama acil ihtiyaçlar daha öne geçiyor. Kullanıcak olana şimdiden hayırlı olsun.

Süpermiş gerrçekten bayıldım ama açık renk nişanlıklar biraz gelinliği anımsatıyorya o nedenle uzak duruyorum ve ben senin gibi esmer değil baya beyaz tenliyim bana bu kadar yakışmayabilir canım bir ricam olacak ama yüzünü karalayıp saçını gösterecek şekilde resim koyarmısın benimde nişanım geliyo senin gibi zevkli biri eminim saçınıda güzel yaptırmıştır

Back
X