Medeni ülkelerde düzgün işlemeyen sistemler için insanlar suçlanmaz. Bunun yerine hatalı işleyen süreçler değiştirilir geliştirilir. Bu ülkede doktor hastadan hasta doktordan şikayet ediyor. Kimse de kalkıp sisteme laf söylemiyor. Doktorlarin meslek orgutu ne yapiyor. Sağlık bakanlarının hepsi doktor onlar ne yapıyor. Doktorlar acili kendileri suistimal ediyorlar.
Mesela bana doktor demir iğnesi yazdı. Serum takıliyor iğne onun içine yapılıyor. Sağlık ocağı bunu yapmıyor. Özel hastanede bu işlem 150 lira. 6-7 adet igne vardi sanirim bana 1000 tl ye patlayacak. Bana acile gideceksin orada yapacaklar dediler. Acile gittim aklım çıktı. Orada olay bambaşka.
Bu ne saçma sapan bir iş değil mi? Bu sürecin sorumlusu kim?
Nasıl çözdüm özel sağlık sigortam vardı. Yatarak tedavi. Karşılamıyor ama anlaşmalı hastane 150 liralık işlem ücretini 40 TL ye indiriyordu. Öyle hallettik
Mesela bana doktor demir iğnesi yazdı. Serum takıliyor iğne onun içine yapılıyor. Sağlık ocağı bunu yapmıyor. Özel hastanede bu işlem 150 lira. 6-7 adet igne vardi sanirim bana 1000 tl ye patlayacak. Bana acile gideceksin orada yapacaklar dediler. Acile gittim aklım çıktı. Orada olay bambaşka.
Bu ne saçma sapan bir iş değil mi? Bu sürecin sorumlusu kim?
Nasıl çözdüm özel sağlık sigortam vardı. Yatarak tedavi. Karşılamıyor ama anlaşmalı hastane 150 liralık işlem ücretini 40 TL ye indiriyordu. Öyle hallettik