arkadaşlar daha 4 gün önce hamileliğim kesinleşti...
göğüslerim bazen çok acıyor,bazen daha az acıyor...
bazen yanlarındaki damarlar koyulaşıyor,bazen açılıyor...
tabi ben az acıyınca ve damarlar gözükmeyince anında panik oluyorum...
sizce bu yaşananlar normal mi? sizlerinde böyle olmuşmuydu??
bide bulantı olursa genelde kaçıncı haftada başlıyor...
nolur cevaplayın...
canım hamileliğin kesinleşmiş neden bunları kafana takarak stres yapıyosun anlamadım herkesde her belirti aynı olmaz kiminde mide bulantısı olur kiminde olmaz benim mesela şu an hiç yok arada ama hafif göğüslerimede de dolgunluk var yani pek dikkat etmiyorum benim için bebeişimin benimle olması o önemli olan sende takma bunlara bence
Hamileligi bu anlattigin seylere gore olumlu yada olumsuz yorumlayamazsinki... Bazilarinda hic belirti olmaz bazilarinda asiri olur.. Yani bu kisiden kisiye farkederki,mesela benim goguslerim hic oylee aman aman agrimadi hic birzaman..10 haftalik olduk halada oyle agri yok,sadece buyudu.. Oyle agri sizi yok.Herkeste ayni olacak dfiye birsey yok.. takma kafana bence. BUlantilarim 6 haftada basladi..
ya arkadaşlar valla hadi transferden sonra ne gibi belirtiler vardı diye sorsanız anlayacağım ama hamile olduğunuzu kesin biliyosunuz neden bu soruları sorarak kendinizi stres yapıyosunuz ayrıca gebelik bölümünde vardır cevapları sorularınızın oraya bir bakın bence
seni çok iyi anlıyorum aynen bende tedirginim göğüslerimin ağrısı azaldı gibi ama olabiliyormuş canını hiç sıkma Allahım koruduktan sonra bide kalbini duyarsan hiç sorun olmaz inş bulantım 6. haftadan beri sürüyor biraz hapla azaldı benim
canım bence takılma bu kadar çok şükür biz 7 haftayı doldurduk dün kalbinide duydum çok şükür ama göğüslerimde henüz pek bi değişiklik yok sadece birazdaha hassas benimde 6.hafta başladı bulantılarım halada devam ediyo boşver kendini çok inceleme tadını çıkar canımmkaydirigubbakcemilezemuszemus
canım benim sen hiç öyle şeylere takma kafanı,benim hiç göğsüm ağrımamıştı mesela.mide bulantısı da 2. ayda başladı ama sadece sabahları bulanıyordu,buarada eğer bulantın olursa beyaz leblebi ve balık kraker sabah ilk uyandığında ve bulantı başladığı anda yersen geçer..