• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil sosyal medya desteği

QueenGenepil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
5.475
17.098
248
Arkadaşlar deprem bölgelerinde tüm illerimizde hatta ilçelerimizde A101, Şok ve Bim marketleri var merkezlerde Carrefour, Migros var ve bunların depoları var. Kahramanmaraş merkezde ciddi ısınma, yakıt, barınma ve gıda sıkıntısı var. Enkaz çalışmaları bir çok yerde yetersiz ve insanlar soğuktan donuyor. Dışarıda kurtulanlar soğukta arabalarında korunmaya çalışıyor. Dışarıdan gönderilen yardımlar henüz bir çok yere ulaşmadı. Ulaşsa bile bu insanlara dağıtılması uzun sürecek. Belediyelerde, vakıflarda aş evleri var. Ebru Baybara demir denilen mükemmel bir insan aşçı bölgeye gece ulaşabildi ve bu sabah yemek dağıtımına başladı ama devam edebilmesi için erzak desteği lazım. Düşünün erzak gönderebilmek için giden tırlar ulaşana kadar yerel dükkanları kullanıma açmak şart olmalı. Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesi kötü durumda ve sahra hastaneleri bir an önce açılmalı. Ebru Baybara Demir (@ebrubaybarademir) • Instagram photos and videos sizden ricam sosyal medyada ne kadar etiket varsaa telefonlarını arayarak bu marketlerin destek vermesine yardım edebilir misiniz? Bu mağazalardaki depolar yardım amaçlı kullanılmalı, Ebru hanım ve ekibine destek vermeliler.

Malzemeleri birilerine vermek değil de aş evine vermeleri şart. Ebru baybara demir şefleri çağırdı, mutfaklar kurdu ve şimdi malzemeyi oradan bulup dağıtmak en mantıklısı yola da diğerkeri çıkar ama bu marketleri bu halk zengin etti, yağmalanmadan da ancak böyle kurtulular. Aç insanlar

daha o kadar sıkıştırma sonrası yavaş yavaş dağıtıma başlamışlar. Arkadaşlar farkında olmayabilirsiniz ama hala bir sürü köy, mahalle şehirlerde semtler daha başlanmamış enkazlar var. Maraş antep hatay boşaldı

Allah razi olsun iyi insanlardan, Rabbim oradakilere sabir, guc, kuvvet versin.

101 marketin camını kırıp arabanın arkasına poşet poşet yüklemiş ailenin biri.
Dua ettiğim ağzımla küfür etmek istemiyorum ama bu kadar mı bencillik olur, insafsızlık olur.
Zor durum, zor günler ama hayatını idame ettirmek için değil, hayatta kalmak için al alacaksan bile. Diğer insanlar ne olacak

101 marketin camını kırıp arabanın arkasına poşet poşet yüklemiş ailenin biri.
Dua ettiğim ağzımla küfür etmek istemiyorum ama bu kadar mı bencillik olur, insafsızlık olur.
Zor durum, zor günler ama hayatını idame ettirmek için değil, hayatta kalmak için al alacaksan bile. Diğer insanlar ne olacak
Ama insanlar ne yapsınlar açlar bir sürü ihtiyaç var . 101 de adam olsaydı da kendi kapılarını açsaydı iyi olmuş . Arabada çocukla 2 gün geçirdik soğukta neler yaşanıyor . Şuan sürekli başım dönüyor sürekli deprem oluyor

Ama insanlar ne yapsınlar açlar bir sürü ihtiyaç var . 101 de adam olsaydı da kendi kapılarını açsaydı iyi olmuş . Arabada çocukla 2 gün geçirdik soğukta neler yaşanıyor . Şuan sürekli başım dönüyor sürekli deprem oluyor
Bu yüzden dediğimi daha iyi anlamanız gerekir. Pikap tarzı bir arabanin arkası yığınla dolmuş herkes kendine o kadar alırsa size ne kalacak?

Bu yüzden dediğimi daha iyi anlamanız gerekir. Pikap tarzı bir arabanin arkası yığınla dolmuş herkes kendine o kadar alırsa size ne kalacak?
Şuan anladım ne dediğinizi o konuda haklısınız . Ama eğer adam oradan kendi ihtiyacını alıyorsa maalesef ki haklı yani onu birşey diyemeyiz çünkü şartlar çok kötü

Back
X