yani bi yandan duymak istiyorsunuz bir yandan da istemiyorsunuz ya belki sacma ama ne biliyimTarot falı mı açsak
Bence kötü bir şey değil, öyle olsa telefonda söylerdi umursamazdı. İyi birşey gibime geliyor..
Duy duy meraktan iyidiryani bi yandan duymak istiyorsunuz bir yandan da istemiyorsunuz ya belki sacma ama ne biliyim
Ben normalde fazlasıyla hoşlanıyorum ama arayıp sormadıgı için gelgitlerinden dolayı görüşmek istemediğimi söyledimGörüşmek istemediğiniz birinin söyleyeceği şeyler sizi neden korkutuyor ki?
Beklentisiz olmanız gerek her halukarda.
Aklıma gelmedi değil eger olumsuz birseyse acıklamama gerek yok dedim görüşmek istemiyorum de dedim ısrar erme yüz yüze kknusucaz dedi'Senden cok hoslaniyorum ama su bu sebepten dolayi olamayiz' diyecek gibi bi hali var.Hem mutlu olursun hem uzulursun.Ben boyle anladim valla.
Keske ama odundur biraz ve acılırmı pek ihtimal vermiyorum inş acılıcaktr amaE açılacak işte sana anlamicak ne var bunda
Acilacak buyuk ihtimalle de.Mutlu da edebilir uzedebilir ne demek ya.Illa bi olumsuzluk sıkıstırcak bence araya.Azcik daha ipucu vereydi iyiydi.Arafta kaldim bilemedim.Aklıma gelmedi değil eger olumsuz birseyse acıklamama gerek yok dedim görüşmek istemiyorum de dedim ısrar erme yüz yüze kknusucaz dedi
Söyle bir düşününcede ayrılmak isteyen sevgililer bile yüz yüze konusma cesareti bulamıyor olumsuz seyleri yüz yüze konusarak söylemek biraz cesaret isterdi diyerek olumsuz değildir diyorum ama hayırlısıAcilacak buyuk ihtimalle de.Mutlu da edebilir uzedebilir ne demek ya.Illa bi olumsuzluk sıkıstırcak bence araya.Azcik daha ipucu vereydi iyiydi.Arafta kaldim bilemedim.
Haklisin artik mesajla ayrilma modasi var.Sen yinede her ihtimale hazirlikli git de uzulme sonradan.Hayirlisi olsun.Söyle bir düşününcede ayrılmak isteyen sevgililer bile yüz yüze konusma cesareti bulamıyor olumsuz seyleri yüz yüze konusarak söylemek biraz cesaret isterdi diyerek olumsuz değildir diyorum ama hayırlısı
Öyle yapacagım bide hayatında biri var mı diye sordu ne alakaysa biriyle felan gördüler dicem imkansız evden işe yani anlam veremedim sorusunadaHaklisin artik mesajla ayrilma modasi var.Sen yinede her ihtimale hazirlikli git de uzulme sonradan.Hayirlisi olsun.
Bilmiyo muydu onceden iliskin olmadigini?Sorduguna gore acilacak ya yuzde doksan ihtimalle.Öyle yapacagım bide hayatında biri var mı diye sordu ne alakaysa biriyle felan gördüler dicem imkansız evden işe yani anlam veremedim sorusunada
Biliyor valla bende anlam veremedim inşallah acılır ama fazla odun o kadarını bekleyemiyorum bakalım yarın aksam yazarım artık ne dicekseBilmiyo muydu onceden iliskin olmadigini?Sorduguna gore acilacak ya yuzde doksan ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?