Acil tahminlerinize ihtiyacım var

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
Arkadaslar 2 aydır görüştüğüm bir cocuk var kendisine artık ben duygularımı söyleyim dediğim anlar oldu ama bir türlü ne o ne ben bunu söyleyemedik cok ilgilenirken görüşürken 3 gündğr aramayı sormayı kesmişti bir saat öncesine kadar beni aradı bende direk olarak beni önemsemediğimi düşündüğümü söyledim yarın görüşelim dedi.bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum dedim.benimleyken cok mutlu oldugunu bubara cok fazla yoğun oldugunu söyledi annesi hastanede onun telası vardı dedi sonra bana yarın benimle görüş yüz yüze konusalım telefonda simdi anlatamam dedi kendiyle ilgili anlatacakları varmıs daha doğrusu öyle sezdim tüm ısrarlarıma ragmen söylemedi beni üzecek birseyse konusmayalım dedim üzedebilir heycanlandıradabilir mutlu da edebilir ama ne oldugunu simdi telefonda söylemicem dedi benim uyku pert suan senaryoları kurdum kafamda en korktugum cümledir yüz yüze konusalım

Tarot falı mı açsak
Bence kötü bir şey değil, öyle olsa telefonda söylerdi umursamazdı. İyi birşey gibime geliyor..

'Senden cok hoslaniyorum ama su bu sebepten dolayi olamayiz' diyecek gibi bi hali var.Hem mutlu olursun hem uzulursun.Ben boyle anladim valla.

Görüşmek istemediğiniz birinin söyleyeceği şeyler sizi neden korkutuyor ki?
Beklentisiz olmanız gerek her halukarda.

'Senden cok hoslaniyorum ama su bu sebepten dolayi olamayiz' diyecek gibi bi hali var.Hem mutlu olursun hem uzulursun.Ben boyle anladim valla.
Aklıma gelmedi değil eger olumsuz birseyse acıklamama gerek yok dedim görüşmek istemiyorum de dedim ısrar erme yüz yüze kknusucaz dedi

Aklıma gelmedi değil eger olumsuz birseyse acıklamama gerek yok dedim görüşmek istemiyorum de dedim ısrar erme yüz yüze kknusucaz dedi
Acilacak buyuk ihtimalle de.Mutlu da edebilir uzedebilir ne demek ya.Illa bi olumsuzluk sıkıstırcak bence araya.Azcik daha ipucu vereydi iyiydi.Arafta kaldim bilemedim.

Acilacak buyuk ihtimalle de.Mutlu da edebilir uzedebilir ne demek ya.Illa bi olumsuzluk sıkıstırcak bence araya.Azcik daha ipucu vereydi iyiydi.Arafta kaldim bilemedim.
Söyle bir düşününcede ayrılmak isteyen sevgililer bile yüz yüze konusma cesareti bulamıyor olumsuz seyleri yüz yüze konusarak söylemek biraz cesaret isterdi diyerek olumsuz değildir diyorum ama hayırlısı

Haklisin artik mesajla ayrilma modasi var.Sen yinede her ihtimale hazirlikli git de uzulme sonradan.Hayirlisi olsun.

Haklisin artik mesajla ayrilma modasi var.Sen yinede her ihtimale hazirlikli git de uzulme sonradan.Hayirlisi olsun.
Öyle yapacagım bide hayatında biri var mı diye sordu ne alakaysa biriyle felan gördüler dicem imkansız evden işe yani anlam veremedim sorusunada

Öyle yapacagım bide hayatında biri var mı diye sordu ne alakaysa biriyle felan gördüler dicem imkansız evden işe yani anlam veremedim sorusunada
Bilmiyo muydu onceden iliskin olmadigini?Sorduguna gore acilacak ya yuzde doksan ihtimalle.

Seni onemsemeseydi gorusmek istemiyorum lafindan sonra tamam gorusmeyelim derdi bence sakinles biraz olumlu dusun. kendince sebepleri varmis ama bu sebepler yine de icine kurt dusuruyorsa gorusme kararini gozden gecirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…