2000 tl kaç gün için geçerli?Kızlar iznim az kaldı ama hala gidecek bir tatil oteli bulamadım iyi dediğim otellere bakıyorum tüm yorumları kötü işin garibi herkes her otele kötü yorum yapmış tüm oteller mi kötü olur kafayı yicem.
sizlerin daha önce gitmiş olduğunuz memnun kaldığınız bir otel varmı. eşimle beraber gideceğiz 2000 tl üst sınır akdeniz yada egede fazla yabancı turisti olmayan biraz mütevazi hatta dini oteller de olur.kızlar yorumlarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim
5 gece falan canım.2000 tl kaç gün için geçerli?
Yabancı turist olur ya tüm otellerde.Kızlar iznim az kaldı ama hala gidecek bir tatil oteli bulamadım iyi dediğim otellere bakıyorum tüm yorumları kötü işin garibi herkes her otele kötü yorum yapmış tüm oteller mi kötü olur kafayı yicem.
sizlerin daha önce gitmiş olduğunuz memnun kaldığınız bir otel varmı. eşimle beraber gideceğiz 2000 tl üst sınır akdeniz yada egede fazla yabancı turisti olmayan biraz mütevazi hatta dini oteller de olur.kızlar yorumlarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim
çok rahat bulursun bu rakama. sen internetteki yorumlara bakma ben de önceden yorumları okuyup giderdim ama hiç de dedikleri gibi çıkmazdı. hatta bir tane çok güzel yorumlar okuduğum otel vardı ona gittim gittğim gün acentemi arayıp otel değiştirmek istedim. hiç beğenmedim. o yüzden tanıdık tavsiyesi daha önemli.2000 tl kaç gün için geçerli?
Kızlar iznim az kaldı ama hala gidecek bir tatil oteli bulamadım iyi dediğim otellere bakıyorum tüm yorumları kötü işin garibi herkes her otele kötü yorum yapmış tüm oteller mi kötü olur kafayı yicem.
Dini ve yabancı turist olmayan otele adenya oteli önerebilirim size.Kızlar iznim az kaldı ama hala gidecek bir tatil oteli bulamadım iyi dediğim otellere bakıyorum tüm yorumları kötü işin garibi herkes her otele kötü yorum yapmış tüm oteller mi kötü olur kafayı yicem.
adenyaya gittiniz mi tavsiye edermisiniz yorumları kötü birazdaDini ve yabancı turist olmayan otele adenya oteli önerebilirim size.
tamm canım araştırıyorum..Dini hoteller çok antalyada şah inn var berra var. Caprice var.
Ben kapalı bi arkadaşla gitmiştim iki yıl önce memnun kalmıştık berra dan özellikle sanatçıları ve türk kahveleri süperdi. Tavsiye ederim.
adenya ya bende 20 gü sonra gideceğim siz memnun kaldınızmı?Dini ve yabancı turist olmayan otele adenya oteli önerebilirim size.
yalnız adenya çok pahalı ben 3800 e 6 gün aldım bir arkadaşım daha yeni aldı 2800 e 4 gün..adenyaya gittiniz mi tavsiye edermisiniz yorumları kötü birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?