Acil tavsiyeniz lazım !!!!!

sofi19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
58
6
98
Kızlar iznim az kaldı ama hala gidecek bir tatil oteli bulamadım iyi dediğim otellere bakıyorum tüm yorumları kötü işin garibi herkes her otele kötü yorum yapmış tüm oteller mi kötü olur kafayı yicem.
sizlerin daha önce gitmiş olduğunuz memnun kaldığınız bir otel varmı. eşimle beraber gideceğiz 2000 tl üst sınır akdeniz yada egede fazla yabancı turisti olmayan biraz mütevazi hatta dini oteller de olur.kızlar yorumlarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim :-)

Kızlar iznim az kaldı ama hala gidecek bir tatil oteli bulamadım iyi dediğim otellere bakıyorum tüm yorumları kötü işin garibi herkes her otele kötü yorum yapmış tüm oteller mi kötü olur kafayı yicem.
sizlerin daha önce gitmiş olduğunuz memnun kaldığınız bir otel varmı. eşimle beraber gideceğiz 2000 tl üst sınır akdeniz yada egede fazla yabancı turisti olmayan biraz mütevazi hatta dini oteller de olur.kızlar yorumlarınızı bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim :-)
2000 tl kaç gün için geçerli?

Turist olmayan yer çok zor ege ve akdenizde yalova kaplıcalar bile turist dolu oluyo biz balayına antalya grand ring otele gitmiştik çok harika bir tatildi 2 kişi uçak gidiş geliş dahil 1800tl ye mal oldu bize tam pansiyon olduğu içinde ekstra birşeye para vermedik o yorumlara pek bakmayın derim çok fazla yanılma payı var bir arkadaşım geçen sene harika yorumları bulunan ultra lüks tabir edilen bir yere gitti ama bin pişman oldu bende yorumlara bakıp çok düşündüm ama çok memnun kaldım otelden

Yabancı turist olur ya tüm otellerde.
Ben birtek Delphin Diva Premiere de çok az turist gördüm.
Müşteri portföyü genelde yurtdışında yaşayan Türklerden oluşuyordu.
Ama fiyatı biraz tuzludur.

2000 tl kaç gün için geçerli?
çok rahat bulursun bu rakama. sen internetteki yorumlara bakma ben de önceden yorumları okuyup giderdim ama hiç de dedikleri gibi çıkmazdı. hatta bir tane çok güzel yorumlar okuduğum otel vardı ona gittim gittğim gün acentemi arayıp otel değiştirmek istedim. hiç beğenmedim. o yüzden tanıdık tavsiyesi daha önemli.
Didim Akbük'te neredeyse %90 Türk tatilcilerin olduğu bir otel var. Holiday Resort. 4 yıldızlı bir otel. ben 2 sene önce falan temmuzda kişi başı 150 tl ye gitmiştim. şimdi daha ucuzlamıştır. ETS turdan bak istersen. Resimlerden çok daha güzel. yemekleri, odaları, temizlik, havuz, plaj.. Akdeniz biraz daha hareketli. Hele bebek falan varsa bu otel biçilmiş kaftan.
Ancak eylülde Akdeniz'e gidilir genelde.
Antalya'da Majesty Resort otel var. Bu da çok güzel nezih bir yer. biraz daha pahalı ama eylülde mutlak aşağı çekilir fiyatlar. akdeniz dersen Majesty güzel.

herkese teşekkür ederim önerilerinizi araştırıyorum ....

Ne kadar para harcarsan harca istersen 7 yıldızlı otele git yine de eleştirecek birşey bulursun. O yüzden o kötü yorumları dikkate al ama çok da inanma. Ama senin istediğin gibi bir oteli ancak çok tutulmayan yerlerde bulabilirsin bahsettiğin fiyata. Mesela Sarımsaklı... Tam senin istediğin gibi. Hatta emekli beldesi falan derler. Turist az olur.

Dini ve yabancı turist olmayan otele adenya oteli önerebilirim size.

Dini hoteller çok antalyada şah inn var berra var. Caprice var.

Ben kapalı bi arkadaşla gitmiştim iki yıl önce memnun kalmıştık berra dan özellikle sanatçıları ve türk kahveleri süperdi. Tavsiye ederim.

Dini hoteller çok antalyada şah inn var berra var. Caprice var.

Ben kapalı bi arkadaşla gitmiştim iki yıl önce memnun kalmıştık berra dan özellikle sanatçıları ve türk kahveleri süperdi. Tavsiye ederim.
tamm canım araştırıyorum..

Tatil sepetinden bak derim canim
Ben biraz daha uygun oluyor fiyatlari alanyada doğanay oteli tavsiye ederim hep yabanci turistler geliyor ama çok güzel bi otel ultra hersey dahil

Back
X