Acil tecrubelerinize ihtiyacim var lutfenn :(((

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
Merhaba arkadaslar doktorum pazartesi gunu 2 tane embriyo tranferi yapicaz dedi fakat
pazartesi gunu ayin 6 si ve benim hesabima gore ayin 10 undada adet baslangic tarihim.yani arada
4 gun var bu normalmi.yani adetten cok kisa zaman once transfer yapilmasi normalmi bilemedim.gerci
yarin doktoruma sorucam fakat sabredemedim sizlerede sorayim dedim.dusuncelerinizi benle paylasirsaniz cok
sevinirim.simdiden tesekkurler

Merhaba arkadaslar doktorum pazartesi gunu 2 tane embriyo tranferi yapicaz dedi fakat
pazartesi gunu ayin 6 si ve benim hesabima gore ayin 10 undada adet baslangic tarihim.yani arada
4 gun var bu normalmi.yani adetten cok kisa zaman once transfer yapilmasi normalmi bilemedim.gerci
yarin doktoruma sorucam fakat sabredemedim sizlerede sorayim dedim.dusuncelerinizi benle paylasirsaniz cok
sevinirim.simdiden tesekkurler

canım dr.un yumurtlama ve çatlama süreçlerini hesaplamıştır heralde..... senin embriyolar donukmu? yoksa yenimi opu oldun?

dondurulmus embriyolardan transfer yapilicak canim ama adet baslangici ile transferin arasinda kisa sure olunca
korktum ben ya tutmazsa yine diye.mubarek gun dua edin tutsun bu sefer insallah.rabbim her isteyene cocuk versin.kandiliniz
mubarek olsun

canım hiç endişen olmasınn... kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor zaten..benimde adet tarihim transferimin 6. günüydü...ama tuttular....

bu nu sorun olarak görme canımmm....

sudenaz allah razi olsun senden icime su serptin bu aksamdan beri yapistim bilgisayara biri birsey der belki
diye bi sen cevap verdin sagol canim allah razi olsun insallah bu sefer tutar bu mubarek gece dua edersen bana sevinirim.rabbim sana ve ailene saglikli
uzun omurler versin insallah.

sudenaz allah razi olsun senden icime su serptin bu aksamdan beri yapistim bilgisayara biri birsey der belki
diye bi sen cevap verdin sagol canim allah razi olsun insallah bu sefer tutar bu mubarek gece dua edersen bana sevinirim.rabbim sana ve ailene saglikli
uzun omurler versin insallah.

ben yani gördüm mesajını..sende sağol..ederim tabikidee..rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...buz bebişlerin sana yapışsın hiç ayrılmayın inşallahhhh

Back
X