Acil teste bakar mısınız hamile miyim

aselebr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2023
7
1
1
28
Regl olmama 2 gün kala bu testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı .Daha önce bu testi kullanan var mı hamile miyimdir

Eklentiler

• IMG_0788.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_0790.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 185
Regl olmama 2 gün kala bu testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı .Daha önce bu testi kullanan var mı hamile miyimdir
Teste göre evet hamilesiniz benceama yarın normal kaset testle de bir deneyin erken gebelik testleri bazen yanıltabiliyor

Az önce açtığım konuyla ne kadar da benziyor. Kendi konum sandim bir an. ayni cizgiden bende de var. Ve adetime 2 gün var. Cok merak ediyorum 2 gün nasıl dayanılır

Cok cok silik cikmis gununuzun gecmesini bekleyip tekrar yapin

Ben bu testle adet günüm de öğrenmiştim. İnanamayıp 4 tane daha yapmıştım gün içinde hepsi de çift çizgiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…