- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
Ben gördüm çizgiyi kan verin sonucu bizede yazınKızlar bugün regli günüm , catlamaya göre bugün yumurtlamaya göre bugün . Bebetime test yaptım 7 8 dakikada böyle biz çizgi cıktı, ben hayal mi görüyorum orada bir çizgi var ama sizce ? Cok heyecanlıyım
Bnde görmedim malesefKızlar bugün regli günüm , catlamaya göre bugün yumurtlamaya göre bugün . Bebetime test yaptım 7 8 dakikada böyle biz çizgi cıktı, ben hayal mi görüyorum orada bir çizgi var ama sizce ? Cok heyecanlıyım
Kan testi yaptır gebesin tebrikler silik dizgi çıkmışkizlar testime bakarmisiniz ukinci cizgi gözukiormu yoksa ben hayal mi göriorum
Bunda da gördüm benkizlar testime bakarmisiniz ukinci cizgi gözukiormu yoksa ben hayal mi göriorum
İnşallah baklım kan verdim Rabbim her isteyene versin inşallahSon attığınızda var evet inşAllah gebesinizdir
Belki geç döllenme olmuştur bi iki gün sonra idrar testini tekrarlayın belirgin çizgi varsa o zaman yine kan verirsiniz..hayırlısı olsunVerdim test ama birsey anlamadım . Gecikmem var ben hiç gecikme yaşamam ilk defa 6 aydır test yapıyorum bugün böyle silik bir test gördüm . Şimdi kab sonucum cıktı ilk defa böyle bir sayı çıktı . Normalde hep 0,2 falan cıkardı şimdi 1,48 cıktı . Böyle bir durum yaşayan var mı sınradan yükselen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?