Ya gerçekten mi ama hemen böyle cikmadi
Adete 2 günün yok canım yumurtlamadan 15 - 16 gun sonra adet olursun. Bata 5 günün var. Bende 10.gunde öğrenmiştim.Bata 2 gün var bugün test yaptım yumurtlama gününü bir sayarsak bugün 10.gun gebelik varmı sizce
İlk 10 dakikada çıktıysa doğru sonuçtur canım 10 dakika sonrası geçersiz oluyorYa gerçekten mi ama hemen böyle cikmadi
Normalde çok düzenlidir bu adetin birinci gününden sonra 18.gun pik gördüm öyle hesapladım gebelik varmı peki sizceAdete 2 günün yok canım yumurtlamadan 15 - 16 gun sonra adet olursun. Bata 5 günün var. Bende 10.gunde öğrenmiştim.
Catlamanin 15.gunu adet olunuyor. Her ay farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor. Evet çok şükür gebeyim bugün adet günüm. Dün bhcg 228 çıktıNormalde çok düzenlidir bu adetin birinci gününden sonra 18.gun pik gördüm öyle hesapladım gebelik varmı peki sizce
Anladım canım inşallah bendede vardırCatlamanin 15.gunu adet olunuyor. Her ay farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyor. Evet çok şükür gebeyim bugün adet günüm. Dün bhcg 228 çıktı
Hayır yarın yapacağımBugün test yaptın mı canmMylv48
İnsallah vardır benide heyecan sardıHayır yarın yapacağım
Ovulasyonla bakıyım dedim bu şekilde çıktıİnsallah vardır benide heyecan sardı
normal gebelık testi yapsan daha iyi olurOvulasyonla bakıyım dedim bu şekilde çıktı
Dün yapmıştım aslında cok çok silik çıkmıştınormal gebelık testi yapsan daha iyi olur
Dün yapmıştım aslında cok çok silik çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?