acıl ustune gorme yasayanlar lutfen :(((((

adetın ılk gunu lekelenme ıkıncı gunu az az olma?

• Ankete Katılan
    15

leylapoyraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
73
55
3
35
merhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen......

hanımlar yok mu bılgısı olan kımse yasamadımı duymadımı test yaptım negatıf eger olabılırlıgı var ıse kan verırım dedım arkadaşlar yardımcı olur dıye ama :KK43::KK43:

kımılerı kırmızı olabılır yazmıs sıtelerde kımı normal adet gıbı oldum demış kımı olamaz demış e hadı bı el atın bana canınızı yıyım kafam karma karısık

Bnce regl olmuşsunuz. Çok kafaya takmak regl geciktirdiği gibi kanamanın rengini yoğunluğunu bile etkileyebilir.

Merhabalar kirm8zi kanama malesef gebelikte olmazmiski ama tabi net bilmiyrm ki cok yogunsa bilemem lekelenme olurmus ama adet gibi olan varmi onu bende merak ettim

Merhabalar kirm8zi kanama malesef gebelikte olmazmiski ama tabi net bilmiyrm ki cok yogunsa bilemem lekelenme olurmus ama adet gibi olan varmi onu bende merak ettim
ya kırmızı olanlarda varmış tabı bende burda hanımlardan bılgı almak ıstedım baktım herkes bırbırıne destek cıkıyor bende gelmek ıstedım inşallah yardımcı olurlar ama yogun degıl kı mesela su an 2 saatı gecmıstr gelmıyor hıc bısey ,

yokmu bılgısı olan arkadaslar hepımız hep umut edıyoruz bu ay umutluydumm uyku halı halsızlık ve bas donmesı vardı ve hala var

Canım bu yıla çıkanlara tavsiyem sürekli test yapmaliri sende şüphe varsa test yapmaktan kan vermek ten çekinme canım tek tavsiyem bu olur su an bende üstüne görmeden şüpheleniyorum ama herkeste bu farklı seyreder

merhaba yenı uye oldum uzun suredır takıpteydım benım 1 oğlum var 4 yasında 2, yı ıstıyorum 8, aydan berı nasıp olmadı dun adet oldum dıyodum ama sadece pembe bordo lekelenme oldu gece yıne bıraz kanama olmuş normalde yogun olurum neyse sabah kalktım kanı gorunce moralıum bozuldu ama devamı azar azar geldı halada oyle ama goguslerım hala agrıyor ve sadece vcde gelıyor kan cıldırıcam lutfen yasayan vee bılenler cevap verın lutfen......
bende seninle birebir aynı durumu yaşıyorum ve bende ne yapıcamı bilmiyorum benim kanamam tam kırmızı deil koyu baya değişik kıvamıda koyu bilmiyorum değişik bişey oldum bu ay neden anlamadım

Canım bu yıla çıkanlara tavsiyem sürekli test yapmaliri sende şüphe varsa test yapmaktan kan vermek ten çekinme canım tek tavsiyem bu olur su an bende üstüne görmeden şüpheleniyorum ama herkeste bu farklı seyreder

bende seninle birebir aynı durumu yaşıyorum ve bende ne yapıcamı bilmiyorum benim kanamam tam kırmızı deil koyu baya değişik kıvamıda koyu bilmiyorum değişik bişey oldum bu ay neden anlamadım
allah razi olsun kizlar sagolun aynn o zmn bi kan testi yaptrrm bn cunku adette pihtili gelir ya bunda az az geliyo su gibi hayrlisi bklm goguslerim agryr hala

allah razi olsun kizlar sagolun aynn o zmn bi kan testi yaptrrm bn cunku adette pihtili gelir ya bunda az az geliyo su gibi hayrlisi bklm goguslerim agryr hala
Ben test yaptırdım 0.1 çıktı en azından rahatladım varmı yok mu düşüncesiyle durmaktan sa

anlasşılan yenı gelenler pek ılgılenmıyorlar burada sagolun:63::63::63::63::63::63::63::63:

Canım biz 4 kardeşiz.
Annem 3 ve 4. Gebeliğinde çok yoğun kanama şeklinde regl olmuş hamilelik hiç aklina dahi gelmemiş haliyle 3. Ayda aşırı mide bulantısı yüzünden doktora götürünce babam orda görmüşler kardeşimi. Tabi herkes şok :-)
Bunu annemden diil başkasından duysaydim belki bende inanmazdim okadar yoğun kanama olmaz abartma lekelenmedir o derdim ama işte...

Canım yeni okudum yazdıklarını?bence yerlesme kanaması olabilir.hamile olabilirsin yani.test yaptın mı

Canım biz 4 kardeşiz.
Annem 3 ve 4. Gebeliğinde çok yoğun kanama şeklinde regl olmuş hamilelik hiç aklina dahi gelmemiş haliyle 3. Ayda aşırı mide bulantısı yüzünden doktora götürünce babam orda görmüşler kardeşimi. Tabi herkes şok :-)
Bunu annemden diil başkasından duysaydim belki bende inanmazdim okadar yoğun kanama olmaz abartma lekelenmedir o derdim ama işte...
Anladim cok sagol cnm yarin kan verim bnde bakalim sonuc ne cikacak Enteresan olan adet desem pihtili olmali yani hic yok saskinim gogusum agridigi icin umutluyum

Benim adetim 2gün geçmişti, 3. gün kahverengi bordo gibi kanama gelmişti biraz, sonra ertesi günde geldi az, sonra kesildi, yani o iki gün ben adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim, normalde 6 gün yoğun olduğum için bu işte bi terslik var demiştim, idrar testi yapmıştım ve çift çizgi çıkmıştı, ertesi günde beta 253 çıkmıştı. Yani üzerine görmüştüm, bence kanda bi gebelik baktırın o kesin sonuç veriyor, idrar bazen yanıltabiliyor, Allah gönlünüze göre versin.

Back
X