- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi sevgi korhan
Kızlar büyük ihtimalle doğum sancim başladı ama pek de emin değilim tecrübeli olan bana acil cevap versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim canm nasil hissedioysunyok mu kımse??????
Adet oldugundaki agriyi animsatiyor ama daha siddetli ve karnin sertlesiyormuBen varim canm nasil hissedioysun
Aynen aswen bunlar var bende karnim kaşıklarım agriyor kasiliyor sonra yavaş geçiyorCanım doğum adet ağrısı gibi başlar ve basınç hissedersin alttan l, kasılmalar olur karnin belirli bölgelerinde ama aci vermez ... Sancı belirli dakikalarda gelir ve kısa sürer sonra geçer ve belirli aralıkta yine gelir ... Sancı geldiği zaman yurusende pozisyon değiştirsen de geçmez .. Umarım iyisindir
Canım hadi hayırlısı inşallah yalancı sancı değildirAynen aswen bunlar var bende karnim kaşıklarım agriyor kasiliyor sonra yavaş geçiyor
Geceden beri var canimCanım hadi hayırlısı inşallah yalancı sancı değildir
Senin yavas yavas basliyor dogum.. Bendede oyleydi uyuyamamisdim basladiginda.. 5/6 -10 dakika araliklarla geliyordu sanci ama acilma olmadigi icin 1-2 gün öyle sürdü evde o sancilar.. 3.gün 5 santim acilma oldugu icin agrilar siddetlenmisdi ve dogumum baslamisdi.. Ardindan ikinma sancisi geldi ve bebegim dogmusdu..Geceden beri var canim
Ne yaptın cnm nasıl oldunAra ara sancı geliyor ama nişan dedikleri şey geldi. Sizce ne yapmalıyım
Ay senin iki günün kalmış sancı yokmu anam sende o çocuk içinde patladı sıkıntıdanİnşallah doğmuştur![]()