ACİL!! via hospital sancaktepe doktor tavsiyesi

Selam arkadaşlar bende semavi hanima gidiyordum bugün arayıp ayrılacağını söylediler bende yarın sabah erhan beye aldim randevuyu.. Hülya hanim ve Tuğba hanim için çok olumsuz şeyler duydum. . 30 haftalık olduk inş. Yarın kendisiyle görüşmemiz olumlu geçer aksi halde başka bir hastane arayacağım :(

Selam arkadaşlar bende semavi hanima gidiyordum bugün arayıp ayrılacağını söylediler bende yarın sabah erhan beye aldim randevuyu.. Hülya hanim ve Tuğba hanim için çok olumsuz şeyler duydum. . 30 haftalık olduk inş. Yarın kendisiyle görüşmemiz olumlu geçer aksi halde başka bir hastane arayacağım :KK43:

umarım memnun kalırsınız benim de aklımda erhan bey ve cemal bey var hakkında iyi şeyler söylendi. erhan beyle ilgili düşüncelerinizi paylaşın nolur

Cemal bey artık hastanede değilmış uzun zaman önce ayrılmış ona da üzüldüm yarın sabah erhan beyin kontrolünden sonra hemen mesaj atarım sayfaya

Benim kuzen doğum yaptı hemşirelerin filan ilgisi berbatmış Tuğba hanım yapmış doğumunu lazer dikiş filan yokmuş ve yarası kabuk bağlamış filan enfeksiyon kapmiş hastanede.. bende soğudum iyice eğer yarın sabah erhan beyle görüşmemizde olumlu geçmezse eğer emsey hospital 'ı deneyeceğim yapacak bir şey yok :(

valla evime çok yakın diye via yı düşünüyordum doğum fiyatları da iyiydi üstelik ama her gelen gittiğine göre var orda bi sıkıntı demekki. bir de bazı kötü yorumlar kafamı karıştırdı iyice doğum sonrası ile ilgili. ben koşuyolu medipolü araştırıcam tavsiye üzerine evime de uzak fiyatlar da pahalı biraz ama güven ve huzur çok önemli benim için. bakalım neler olacak :/

malesef bugün hastaneden aradılar ve semavi hanımın ayrılacağını söylediler yani size söylenen doğruymuş bana geç haber verdiler. başka bi yerde çalışacak olursa haberim olacak umuyorum buraya da yazarım şimdi kiminle devam etmeliyim bilmiyorum :KK43:
Yaa demek dogruymus sizin icin uzuldum bn gtmedim via ya smdilik gidecek bi dr da goremiyorum medipol de ozlem aras diye bi dr gormustum herkes cok begeniyor oraya gidersenz oradaysa hala bi deneyin derim

Arkadaşlar şimdi erhan beyin muayenesinden çıktım ilk izlenim olarak diyebilirim ki gayet güzel geçti .. ben içeri girer girmez gayet güler yüzlü bir şekilde karşıladı dosyami hemen kontrol etti değerlerimi tek tek açıkladı.. ultrasonda bebeği detaylı şekilde gösterdi, boyu kilosu vs. kendisine aklımdaki bütün soruları yönelttim yarım saat boyunca konuştu birçok bilgi verdi . şimdilik çok güzel geçti görüşme bir sonra ki kontrol 3 hafta sonra inş. Bu doktor da ayrılmaz bakalım hayırlısı olsun ins.

Back
X