Acil.. Vurdumduymazlık

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.044
13.243
408
İstanbul
kızlar şimdi başıma gelen bir şey o yüzden acil.. İstanbulun en turistik ve en merkezi caddelerinden birinde süperzekalının biri hiç güvenlik önlemi almadan evin camlarını kırıyor. Bi de beni suçlu çıkarmaya çalışıyor.. Hemen zabıtaya şikayet ettim extra yapmam gereken ne var?? Adam bir de haklı gibi bağırıyor sinir etti beni

sikayetinizi yapmissiniz zaten gerisini zabitalar halletsin,adamla daha fazla muhatap olmayin yoksa kavgaya kadar gidecek galba :/

şikayet ettiğiniz iyi olmuş. bazı insanlar çok sorumsuz. ya aşağıdan geçen birinin kafasına düşse

kızlar şimdi başıma gelen bir şey o yüzden acil.. İstanbulun en turistik ve en merkezi caddelerinden birinde süperzekalının biri hiç güvenlik önlemi almadan evin camlarını kırıyor. Bi de beni suçlu çıkarmaya çalışıyor.. Hemen zabıtaya şikayet ettim extra yapmam gereken ne var?? Adam bir de haklı gibi bağırıyor sinir etti beni

Şikayet etmişsin zaten. Ama ben olsam bir de videoya çeker kanalların whatsapp ihbar hattına gönderirdim rezil olsun salak.

Back
X