acil yanıtlar mısınız?(rapor)

edebiyatci_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
86
1
86
Bursa
Uludağ Tıp fakültesinden tüpbebek tedavi ve ilaç raporu alan var mı? Kolay alınıyor mu? Para ödediniz mi?(veya raporunuzu nasıl ve nereden aldınız)
Biz Uludağ vermiyor diye duymuştuk, Dicle Üniversitesinde doktor tanıdığımız vardı oradan aldık ama eczane geçersiz raporunuz dedi ilaçlarımızı alamıyoruz
tek bir sayfada yazıyor rapor dolayısıyla ilaçların adını vs yazmamışlar kaç doz kullanılacağı vs yazmıyor
bir sürü şey yanlış dediler uludağ çok güzel rapor veriyor falan dedi eczacı o nedenle sordum?

evet bugün eczacının bize söyledikleri:raporumuzda erkek infertilitesi yazıyormuş böyle tanı olmazmış
ilaçların tam dozu yazmıyormuş
son 3 yıl içinde diğer tedaviler uygulandı ama sonuç alınamayınca mikroenjeksiyona karar verildi diye yazmalı imiş. iyi de bizim başka tedavimiz yok ki tıbben aşılama ilaç tedavisi vs olmuyor bizim teşhisimiz ilk günden beri direk mikroenjeksiyon sanki aşılama yapalım dediler de biz mi istemedik keşke aşılama olsaydı
sorumu güncelliyorum uludağda rapor alan var mı ne kadar zamanda çıktı para ödediiz mi

canım öncelikle biz raporumuzu uludağdan almadık ist. zeynep kamil hast. aldık.ama bizim raporumuzda eczacının dediği gibi benim hiçbir sorunum olmamasına rağmen kadın infertilitesi, erkek kaynaklı nedenler ile birlikte yazıyor ve karar yerinde neyi kullanacaksam tedavi aşamasında hepsi tek tek dozlarıyla birlikte yazıyor.fakültelerde ve araştırma hastanelerinde bu raporu almak için para ödemiyorsun fakat eğer bir tanıdığın yoksa almak aylar sürüyor tatlım.tedavi olacağın özel hastaneyede bir danış istersen rapor konusunu belki onların bu konuları hızlandıran bir protokolleri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…