Acil yanıtt

zeynepsrnoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
11
2
1
22
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Kızım 2 aylık memede uyuduktan sonra gazını alıp yatırıyım derken her seferinde uyanıyor başa dönüyoruz gaz sıkıntımız da var 1 çay kaşığı zeytinyağı ve anason çayı da veriyorum hergün ama hala gaz sıkıntısı çekiyoruz sıcak su torbası da aldım yatarken yanına da koyuyorum lütfen yardımcı olur musunuz…:(

Gaz damlaları oluyor eczanede onlardan alın. Metsil kullanmıştık biz, hangi arkadaşıma tavsiye ettiysem faydasını gördü.

Metsili kullandım biogaia yı kullandım onlarında faydasını göremedim:(
Sanırım benim küçük kızım gibi gerçi benimki 5 yaşında olucak hala huysuz 😃kimyon çayı mutlaka deneyin ve kiraz çekirdeği torbaları var onları mikrovelada ısıtın bı tulbente sarıp karnına koyun buda biraz sakinleştirir maalesef bazı bebekler kolik oluyor bnimki öyleydi 24 saatte 30 dk uyurdu bazende bir saat Allah yardımcınız olsun

Sab simplex kullaniyoruz biz biogaia bide biraz fayda ediyo ama.cok değil 4.aya kadar gecer diyolar

Sanırım benim küçük kızım gibi gerçi benimki 5 yaşında olucak hala huysuz 😃kimyon çayı mutlaka deneyin ve kiraz çekirdeği torbaları var onları mikrovelada ısıtın bı tulbente sarıp karnına koyun buda biraz sakinleştirir maalesef bazı bebekler kolik oluyor bnimki öyleydi 24 saatte 30 dk uyurdu bazende bir saat Allah yardımcınız olsun
Keşke benimkide bir an önce 5 yaşına gelse günlerim aylarım saatlerim karıştı 😂 Allah bağışlasın

Back
X