acil yardım!!! 5+3 hamileyim

aykara2

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
732
2
296
Ankara
selamlar. 5+3 hamileyim . bugün vajinal ultrason yapıldı.kese göründü ancak bebek görülmedi.bu durum normal mi ? bebek ne zaman görünür ? acil cevap verir misiniz lütfen.
cevabınızı bekliyorum merak içindeyim!

bebek 7.haftada gözükürmüş canım... bnde kese görmeye yarın gitcem inş.

canim üzülme, benim ikizlerim var ilk ultrasona gittigimde 7 haftalikti iki kese görüldü biri bostu biri doluydu 9 haftalikken digeride doluydu.

bebişin görülmemesi çok normal.iki hafta sonra bebişin görülücek kalp atışları duyulucak.benim ikiz olmasına rağmen kalp atışları geç duyuldu.iki aylık gebe iken diğer bebeği tesadüfen gördüler. ve kan değerlerimde çok yavaş artıyordu.

hiiiç mrk etme cnm daha erken..7-8. haftalarda git bidahaki kontrole...bnde aynı snn gibi gtmiştim malesef çok şansızdım ilk kontrolümde çok kötü bi tecrübe geçirdim..doktorum kötüydü yada niyeti sağlık değil ticaretti diyim kese göründüğü halde bebek yok içinde boş gebelik dedi ve bni ertesi gün kürtaj etmek istedi..bnde bi şekilde Allahın yardımıyla başka bi doktora gttm aslnda kürtaj olmk için gitcektm ama o diğer doktor bna bekleyelm 7.haftada görmezsek kürtaja alırız dedi..şuan bebişim karnımda 4.5 aylık...Allahıma şükürler olsun..hep düşünüyorum o caninin dediğini yapsaydım bebeğimden olcaktım..bu işlerde acele karar vermemek lazım..bebek keseye kimisinde 6. kimisinde 7.haftada bazılarnda daha geç bile yerleşebiliyo.. Allah devamını getirsin inşallah cnm

çok teşekkür ederim.içim çok rahatladı.Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…