acil yardim Allah rizasi icin

jasmine69_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
5
1
1
55
.
Eşim beni 4 seneden beri aldatıyor . Daha önce beni aldatığı kadını bıraktı başka bir kadın buldu internetten . Birşekilde öğrendik ki kadın para istiyor para göndericek. Öğrenmek istetiğim eşim emekli ama halen çalışıyor ,emekli maaşının yarısını alabilirmiyiz ? Gidicek biyerimiz yok bel fıtığım var çalışıcak halimde yok ailemde destek çıkmıyor boşanmak istiyorum ne yapmalıyım ? yaşımdan dolayı ve ilkokul mezunu olmam dolayı iş bulmamda zor . çocuklarım okuyor onları okutmak istiyorum .hakarette bulunuyor artık sineye çekmek istemiyorum . Lütfen acil yardım edin Allah rızası için !!!!!

Son düzenleme:
boşanırsanız nafaka talep edersiniz çocuklarınız içinde para alırısnız tabiki.

hayvan herif.

hatta o aldığınız evi bile size verebilir hakim. aldattığını kanıtlarsanız ciddi anlamda sizi rahat ettirecek bi hayatınız olur.
---
bir de adınızı yaşınızı yazmışsınız ama sonradan sıkıntı olmasın..

boşanırsanız nafaka talep edersiniz çocuklarınız içinde para alırısnız tabiki.

hayvan herif.

hatta o aldığınız evi bile size verebilir hakim. aldattığını kanıtlarsanız ciddi anlamda sizi rahat ettirecek bi hayatınız olur.
---
bir de adınızı yaşınızı yazmışsınız ama sonradan sıkıntı olmasın..
eş yaşıyorsa ve mülkiyet esteyse alması zor evi

eger aranizda bir mal rejimi yoksa ve siz evliyken emekli olmussa edinilmis mallara girer. ve alabilirsiniz emekli maasindan diye hatırlıyorum.

Seni aldattığına dair sağlam deliller topla ilk işin bu olsun.

bir de bu zinadan dava acmak için zaman önemli o konuya da dikkat edin.

Evliyken edinilen malların hepsi ikiye bölünür. Maasin yarisi degil belki ama bir miktar kendinn icin cocuk basinada bir miktar para alirsin. Aldatildigini ispat edersen de tazminat davasi acabilirsin. Ordanda bi para alirsin . Yalniz her zaman talep edilen kadar para verdirmiyo hakim. Son olarakta diyecegum şu ki; ALLAH BELASINI VERSIN PİS HERIFIN

Back
X