• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıl yardım aöf kayıt yenıleme

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
arkadaşlar ben foto ve kameramanlık okuorum 1.yıldan 3 dersım kaldı bunları verıcem sanırım bu yıl...verdıklerımı okumayacagım galıba bundan bıle emın değilim....benım sorum su :bugun aöf kayıt yenıleme parasını anneme ödettım tcmı gırınce otomatık ödemış...şimdi ne yapacagım dekontu alıp aöf buroya mı gıdecegım kayıt yenıleme ne zaman bıtıyor lutfen ayrıntılı bılgılerınızı beklıorum ....

arkadaşlar ben foto ve kameramanlık okuorum 1.yıldan 3 dersım kaldı bunları verıcem sanırım bu yıl...verdıklerımı okumayacagım galıba bundan bıle emın değilim....benım sorum su :bugun aöf kayıt yenıleme parasını anneme ödettım tcmı gırınce otomatık ödemış...şimdi ne yapacagım dekontu alıp aöf buroya mı gıdecegım kayıt yenıleme ne zaman bıtıyor lutfen ayrıntılı bılgılerınızı beklıorum ....

geçtiğin dersleri bir daha görmeyeceksin kayıt yenilemede dekontu götürmene gerek yok parayı ödemen yeterli kayıt yenileme tarihini bilmiyorum

geçtiğin dersleri bir daha görmeyeceksin kayıt yenilemede dekontu götürmene gerek yok parayı ödemen yeterli kayıt yenileme tarihini bilmiyorum

yanı buroya gıtmeyecekmıyım..buarada sıtesınde kaydınızı tc gırerek görebılırsınız dyor giriyorum kayı bulunamadı dıyor...acaba bugun ödedıgımden mı görunmuorum?of kafam cok karıştııı:(((brde kredılı sıstem varmış 2.yılın derslerını alabılırmıyım bu sene ayrıca?

Back
X