Acil Yardım Arkadaşlar:(

sorumsuzanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
5
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben tahminen 4hafta 4günlük hamileyim.Sorun şuki (kendimi aşırı yordum son 3-4günde) dün çok koyu renkli kanamadan çok akıntı gibi bisıvı geldi benden.Ve aşırı sancım var son günlerde.Gebelik testinide ilk dün yaptım ve pozitif çıktı ama şimdi bebeğime birşeymi oldu diye korkuyorum.Düşükmü yapıyorum?Bunun anlamı bebeğimin düşmesimi?:43:
Bilen veya fikri olan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.Düşük derler diye doktora gidemiyorum.Çok korkuyorum :85:

canım düşük diyecekler diye dr gitmemezlik yapma sakın bak ben 6 hafta 3 günlük hamileyim düşük tehlikem var igne verdi dr yatıyorum sende git igne veya ilaç veir yatarsı canım

saol zeynep.zaten biraz cesaret bulsam doktora koşucam.ama diyorum ya çok korkuyorum :( inşallah bir problem yoktur.inşallah sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım.

canım benim de böyle bi durumum olmuştu doktora gitmeye korkuyodum. sonra bi arkadaşın ısrarıyla gittim. progestan ve istirahat verdi. ihmal etme git. eğer bebeğin sağlıklıysa taş da taşısan düşmez, değilse yatsan da düşer onun için fazla düşünme. gerekeni yap gerisini de akışına bırak.

Sağol canım.Sanırım haklısın.Sağlıklıysa birşey olmaz.Ama 2yıldır bekliyoruz,tam herşey yoluna derken böyle olması çok yıprattı sinirlerimi :( Düne kadar hafif bulantım vardı bugün hiç hissetmedim.Sancımda var:( Açıkçası içim içimi yiyor.Stres daha olumsuz birşey ama elimde değil korkuyorum:(

Arkadaşlar benim sormak istediğim;her gebelikte böyle şeyler olabilirmi?Yoksa ben kendimi fazla yorduğum için mi böyle oldu?Çünkü çok ağırlık kaldırdım düğün falan atlattım.Birazda dikkatsiz davrandığımdan olacak bir anda bir sancıyla böyle birşey yaşadım:( umarım bebeğim sağlıklıdır ama sanırım iyi olduğuna dair inanca ihtiyacım var :85:

canım doktora git korkma herşey olacağına varır. Bir de şöyle düşün ya bi tehlike varsa ve zamanında gidersen düzelecek birşeyse geç kalırsan Allah korusun bebeğine bişey olursa daha çok üzülürsun

canım doktora git korkma herşey olacağına varır. Bir de şöyle düşün ya bi tehlike varsa ve zamanında gidersen düzelecek birşeyse geç kalırsan Allah korusun bebeğine bişey olursa daha çok üzülürsun

:( haklısın canımz.Sizlerinde desteğiyle kafamı topladım biraz.Şimdi düşününce haklısınız ya atlatılacak bi tehlikeyse?Öyle yapıcam ilk iş hastaneye gidicem.Sağolun arkadaşlar

Back
X