Acil yardım ! Avrupa yakasında doğum fiyatı, muayne ücreti,ve doktor :(

gulbeseker66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
89
1
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ben küçükköy bilge hastanesine tesadüf oradayken gitmiştim ve kontrollerimi doktor nöbetçi olduğu günler akşam mesai sonrasına verdiği için bugüne kadar hep oraya gittim ama her gittiğimde sürekli kilosu zayıf gelişim geriliği olabilir dedi durdu doktor, her seferinde ne yapacağız dediğimde takip edicez bakıcaz gibi sözler söyledi ama değil takip etmek her gittğimde beni bile hatırlamadı 10 günde bir gördüğü halde, hemde bugüne geldim daha neyi takip edecek bilmiyorum, ben farklı bir kaç doktora gittim yıllık izinlerimi farklı sehirde gecirdiğim için.
onlar hiç bir problem yok dediler kafam iyice karıştı şimdi artık istanbul avrupa yakasında bana iyi bir hastane lazım doğum fiyatlarınıda biliyorsanız benim için çok önemli teşekkür ederim.

Merhaba.Bahsettiginiz hastanede benim eltim ve görümcem sezeryanla dogum yaptı.O hastaneyide tavsiye üzerine bulduk ve çok memnun kaldık.Anestezi doktorları çok uzman.Bizim gittigimiz doktor Op.Dr.Cengiz TOKGÖZ dü.Yinede aklınızda olsun diye yazıyorum.Bu hastaneye özellikle dogum için seçen birçok yakınlarım var.Sezeryan ameliyatlarında özellikle belden uyuşturma yöntemi ile ameliyat olabiliyorsunuz.Bu şekilde sonuçlanan bir dogumun dogum sonrası konforu çok fazla rahat oluyor bilginize Birde dogumdan sonra karnınızı hemşireler sıkı sıkı sarıyor,kum torbası olayıda yok,buda çok konforlu bir dogum sonrası oluyor tabi.Normal dogum yapan arkadaşlarımda var,normal dogumdada agrısız dogum seçenegiyle daha rahat bir sonuç veriyor
Karar sizin kararınız ama ben bu hastaneyi tavsiye ederim.Bence gittiginiz doktordan memnun kalmadıysanız yine o hastaneden bir soktor seçin ve sürekli aynı doktorla irtibat halinde olunki sizi iyi tanısın.İnşallah bebeginizin gelişimide çok çok iyidir.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin size...

çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.. insan bilen birisinden duyduğu zaman biraz daha rahatlıyor inanın

arkadaşlar riskli gebelik takibi yapabilen bir doktor hastane biliyorsanız ve yazarsanız çok sevineceğim.

Ben hastanem ve dr umdan çok memnunum bahçelievler vital hospital'e didem hn a gidiyorum.

ama perinatolog istersen bakırköy devlet hastanesi atilla çankaya'yı öneririm..

Ben hastanem ve dr umdan çok memnunum bahçelievler vital hospital'e didem hn a gidiyorum.

ama perinatolog istersen bakırköy devlet hastanesi atilla çankaya'yı öneririm..

çok teşekkür ederim ama vital hospitalda doğumu nasıl yapacaksın tek bir doktorları var bildiğim kadarı ile geceleri yok . ya gece doğum yaparsan gelebilecek mi? bunları sormuşmuydun merakımı giderirsen sevinirim.
teşekkürler

Daha önce tavsiye edildimi bilmiyorum fakat bu başlık altında göremediği için yazma gereği duydum.Umarım tekrar olmaz. Ben tesadüfen bulduğum Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesini tavsiye edebilirim. Fiyat, kalite,güleryüz,ilgi, hijyen şuanda aklıma gelmeyen ama kapıdan içeri girince bile farkedebileceğiniz pek çok sebep...... Normal Doğum: 550tl Sezeryan:1450tl

Merhabalar kızlar. Ben de 10 gün önce, gebelik öncesi genel muayene amaçlı gittim Medipol Hastanesi'ne. Hastane görünüm, personel, temizlik & hijyen açısından çok iyi, özelin özelini düşünün o derece yani...
Ben doktor Neşe Hayırlıoğlu'na muayene oldum, çok olumlu, yumuşak ve ilgili bir hanım. Motive edici, moral verici bir yapısı var. Bu ay kendim ovu takibi yapacağım (bayrama denk geldiği için), sonraki ay da doktor yapacak takibimi ve başlayacağız bakalım hayırlısıyla.
Bu arada doktor muayenesi ücretsiz kızlar.. Sadece doç öğretim üyesine muayene 50 tl. Ayrıca doğum ücretlerini de görüştüm muhasebe ile yazayım;

SGK'lı olanlar için;

Normal doğum ---> 1 gece yatış + Refakatçı + Bebek Paketi (Muayene, topuk kanı vs.) + yemek = 550 Lira Epidural istenirse + 350 lira

Sezaryen doğum --> 2 gece yatış + doğum Öncesi Tetkikleri + Refakatçi + Bebek Paketi + yemek = 1250 Lira

Doğumunuzu kendi doktorunuzun yaptırmasını isterseniz eğer mesai saatleri dışına denk gelirse + 200 lira ödeme alınıyormuş. Ama bence gerek yok, çünkü doktorların hepsi uzman.
Odalar tek kişilikmiş, yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış, devlet karşılıyormuş. Eğer bebekte sarılık oluşursa ve doktor isterse 1 gün yatış ile tedavi isteyebiliyormuş o da 350 liraymış...

Ayrıca, gebelik sürecinde yapılan tetkiklerin fiyatları da uygunmuş. Mesela en önemlileri olan 2'li ve 3'lü testler bile 70 liraymış. Diğer kan tetkikleri 7 lira- 12 lira civarlarındaymış. Bence çok uygun. Hiç devlette gezinmeye gerek yok. Ben buraya devam etmeye kesin kararımı verdim. Tavsiye de ederim gidin görün bence

Canım benim açtığım böyle bir sayfa var buradaki okuyan anne adaylarıda eklerse kararsız annelere destek olurlar

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...gi-doktor-hangi-hastane-kadar-paylasalim.html

Canım ben doğumumu yaptım bile :) oğlum da yanımda şu an çok şükür sağlıklıyız.Ama sezaryen oldum çünkü bebeğim ters pozisyondaydı.Evet sormuştum normal doğum olursa dr.u arıyorlar ve geliyormuş benim doğumuma da girdi didem hn.gerçekten çok ama çok memnun kaldım,2 gece kaldık ebe ve hemşireler de çok ilgiliydi.
Ben kısacası çok memnun kaldım darısı başına inşallah..

riskli gebelikte arkadaşımın bana tavsiyesi kadın doğum uzmanı seçil günay avcı
tel:0212 5721515 dilerseniz araştırıp fikir alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…