Merhaba.Bahsettiginiz hastanede benim eltim ve görümcem sezeryanla dogum yaptı.O hastaneyide tavsiye üzerine bulduk ve çok memnun kaldık.Anestezi doktorları çok uzman.Bizim gittigimiz doktor Op.Dr.Cengiz TOKGÖZ dü.Yinede aklınızda olsun diye yazıyorum.Bu hastaneye özellikle dogum için seçen birçok yakınlarım var.Sezeryan ameliyatlarında özellikle belden uyuşturma yöntemi ile ameliyat olabiliyorsunuz.Bu şekilde sonuçlanan bir dogumun dogum sonrası konforu çok fazla rahat oluyor bilginize
Birde dogumdan sonra karnınızı hemşireler sıkı sıkı sarıyor,kum torbası olayıda yok,buda çok konforlu bir dogum sonrası oluyor tabi.Normal dogum yapan arkadaşlarımda var,normal dogumdada agrısız dogum seçenegiyle daha rahat bir sonuç veriyor
Karar sizin kararınız ama ben bu hastaneyi tavsiye ederim.Bence gittiginiz doktordan memnun kalmadıysanız yine o hastaneden bir soktor seçin ve sürekli aynı doktorla irtibat halinde olunki sizi iyi tanısın.İnşallah bebeginizin gelişimide çok çok iyidir.Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin size...