Acil yardim,bebegimi kaybetmis olabilir miyim?

sheisce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
120
60
98
Kizlar hamilelik duygusuna daha alisacaktim.ogreneli 2 gun olmustu.Bugun istanbulun yogun trafigine maruz kaldik.Ben bi anda sinirlerim bozuldu agladim.
Artik butun hayatimiz degisecek mi ya napacagiz falan diye.
Tam o esnada 10km hizla falan ilerleyen trafikte,arkamiza bi araba carpti.
Oldukca sarsildik.
Simdi bebek dusmus olabilir mi diye korkuyorum.belimin arka tarafi agiriyo.Bebegin kesesi daha olusmamisti persembe gunu.simdi ne yapmam gerek sizce?
cok panik oldum.

inşaallah öyle birşey olmamıştır arkadaşım öncelikle sakin olmaya çalış kanama filan var mı ağrın artarsa ve kanaman olursa hemen hastaneye git ve bu arada yat dinlen kanaman filan olmaz umarım

inşaallah öyle birşey olmamıştır arkadaşım öncelikle sakin olmaya çalış kanama filan var mı ağrın artarsa ve kanaman olursa hemen hastaneye git ve bu arada yat
alinti yapip cevap yazmayi ogrenemedim burda bir turlu ya.insallah yazdiklarim gorunuyordur.

Planlı bir gebelik değildi sanırım...Yoksa bütün hayatınızın değişeceğinden bu kadar korkmazdınız..umarım bebeğiniz sizi bırakmamıştır...Kanamanız olmadıysa büyük ihtimalle bırakmamıştır..

Planlı bir gebelik değildi sanırım...Yoksa bütün hayatınızın değişeceğinden bu kadar korkmazdınız..umarım bebeğiniz sizi bırakmamıştır...Kanamanız olmadıysa büyük ihtimalle bırakmamıştır.. Null
İnsallah,amin..cok tesekkur ederim..aslinda ilk kez deneyelim demistik.Hic sanmiyodum ilkinde ama oldu.Allah boyle istedi iste.insallah birakmamistir beni.

Cnm ben kizimda gebeligimi bilmiyordim(ustjne gordum)Iki kez merdivenden dustim ve tasincakltik onlarca kg agirliginda koliler tasidim ona ragmeb bebegim birakmamis bizi tutunacak bebege hic birsey engel degil
ikinci gebeligmde cok dikattliydim ona ragmen kimyasal.gebelik.oldu
Insalla bebegin seninledir

Kizlar doktora geldim.cok sukur yolundaymis hersey:)..bana cevap verip iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederim:)Allaha binlerce sukur.

Kizlar doktora geldim.cok sukur yolundaymis hersey:)..bana cevap verip iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederim:)Allaha binlerce sukur.

çok sevindim şükürler olsun ne güzel ki aramadan bulmuşsun bebek hasreti çekmek o kadar zor ki keyfini çıkar :nazar:

Allah her isteyene nasibetsin gercekten.bizim elimizde olan birsey degil.Tamamen araciyiz sanirim.

Back
X