acil yardim bebeqime biberonsuz sut.....

alanyalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
353
10
68
Antalya
iki aylik bi oglum var pamukcuk cikti agzinda. Ilac kullaniyirum gecsin diye fakat mantari gogsume bulasti cok kotu sisti ve catladi. Emziremiyorum acidan. Nobetci eczanede yok cevremde. Biberonsuz ben bu sutu nasil iciririm onerileri olan varmi ?

Ben böyle durumlarda biberona alışmasın diye kaşıkla veriyordum(çay kaşığı) azar azar

Merhabalar.öncelikle çok geçmiş olsun. Kızım doğduğunda sütüm hemen gelmediği için hastanede hemşireler küçük bardak ile vermişlerdi. Ya da çay kaşığı ile verebilirsin.yatar haldeyken değil tabii kucağına alarak ver canım.allah şifalık versin...

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun ben kızıma göğsüm çok acıdığı için yeni doğduğunda kaşıkla içirmeye çalıştım ama olmadı hemşire bana enjektör verdi onunla ağzına az az sıktım yuttukça tekrar sıktım öyle öyle içti iki günn kızım evde enjektör varsa bide öle dene derim ben

Bence enjektörle vermeyin. Benim bebeğim yogun bakımda kaldı, orada hemşirereler enjektorle veriyordu, ancak bana siz sakın evde bu sekilde vermeyin aspire olmasına sebep olabilirsiniz (tıkanmasına yani) demislerdi. En güzeli bebekler icin silikon uçlu kasıklar var, onlardan alın, oyle verin.

Son düzenleme:
Back
X