- Konu Sahibi yagmurdumankekilli
-
Yeni uyeniz olarak iyi bi konuyla merhaba demek isterdim ama suan manen cok sıkıntıdayim, sizden yardim etmenizi istiyorum. 6 yildir evliyim 4 yaşında kizim var. Esim dediğim dedik birisi, ben ne diyosam o ya degilse bagir çağır kabul ettiren birisi. Kizim artik buyumeye basladi ve babasinin bu yaptiklarina cok üzülüyor. Gecenlerde anne biliyomusun biz artik aile degiliz dedi, ses cikarmadim ama lavaboya gidip agladim. Napcam Bilmiyorum ayrilsam ailem zaten basima kalkar durur. Kendim icin degil artik kizimin gelecegi beni endiselendirmeye basladi(
Yeni uyeniz olarak iyi bi konuyla merhaba demek isterdim ama suan manen cok sıkıntıdayim, sizden yardim etmenizi istiyorum. 6 yildir evliyim 4 yaşında kizim var. Esim dediğim dedik birisi, ben ne diyosam o ya degilse bagir çağır kabul ettiren birisi. Kizim artik buyumeye basladi ve babasinin bu yaptiklarina cok üzülüyor. Gecenlerde anne biliyomusun biz artik aile degiliz dedi, ses cikarmadim ama lavaboya gidip agladim. Napcam Bilmiyorum ayrilsam ailem zaten basima kalkar durur. Kendim icin degil artik kizimin gelecegi beni endiselendirmeye basladi(
Kizimla mihabbeti iyi fakat ani tepkiler veriyor. Kirmizi cizgileri var anlicaniz o cizgiyi gecen kizim dahi olsa cok despot davraniyo.
Allah yardımcın olsun canım yazor bir durum sahiden, keşke bir aile terapisti gibi bir yere gidebilseniz belki profesyonel bir yardım size yardımcı olabilir
Aile terapistine gittik. Suan antidepresan ilaci kullaniyor ani sinirlenmeye karsi. Ben 6 yıldır bu duruma almıştım her dediğine evet diyorum fakat kızım artik herşeyin farkina varmaya basladi. Inanir misiniz esim bana bagirdiginda kizim hemen yanima gelip tamam anne sen üzülme diyo. Neden anneme bagiriyosun diye babasina gidip soruyo o derece aklı başında evladim. Maddi sıkıntı yok esim devlet memuru. Nasil olacak anlamadim :/
canım benim yaa kıyamamRabbim yardımcın olsun, elbet geçicektir bu günler. sen dik durmaya çalış, her şeyden önemlisi kızını düşüneceksin
Teşekkür ederim canim benim. Tanismadigin biriyle rahatca dertlesmek cokguzel. O yüzden Kadınlar Kulübü ne dahil.oldum. sizinle tanismak cok iyi.
Aile terapistine gittik. Suan antidepresan ilaci kullaniyor ani sinirlenmeye karsi. Ben 6 yıldır bu duruma almıştım her dediğine evet diyorum fakat kızım artik herşeyin farkina varmaya basladi. Inanir misiniz esim bana bagirdiginda kizim hemen yanima gelip tamam anne sen üzülme diyo. Neden anneme bagiriyosun diye babasina gidip soruyo o derece aklı başında evladim. Maddi sıkıntı yok esim devlet memuru. Nasil olacak anlamadim :/
canım inan senin başında olan şeyler belki şiddetle belki sessizlikle yapılan herkesin başında olan şeyler.. yani sen bakma dışardan herkesin iyi göründüğüne. hı bu iyi birşey mi değil elbette. ancak maalesef evlilik ve paylaşım böyle birşey..
eşiniz en azından aile terapistine gitmiş. çünkü herkes sıcak bakmaz. gerçi siz götürene kadar da neler çekmişsinizdir. ilaçlarını düzenli kullansın. ki bir süre sonra ilaç kullanmaktan da bıkıp kullanmayı bırakabilir.
bence sizin yapacağınız şey sakin olmak. maddi durumu iyi diyorsunuz bu da iyi birşey ama kötü şey neden sinirlendiği ya da neyin sinirlendiğini bilinmemesi.. çünkü sinir hastalarında en önemli iyileşme moraldir..
şimdi yazarken aklıma geldi acaba işinde mi memnun değil. hani amiri şefi ortam vs. bazı meslekler stres ağırlıklıdır. polislik vs.
bunu konuştunuz mu hiç.. yani başka bir yere memurluğa geçebilir..
ben de sinir hastası bir babayla büyüdüm. kızınızı çok iyi anlıyorum. inşallah herşey iyi olur.
İşinde rahatsiz olabilir çünkü Valiliğin bilgi islemine bakiyor.
Okuyup suratına üflemekle adam düzelseydi benim babam düzelirdi..
Yıllarca sinir harbinden ailece nasibimizi aldık..Dayak bile yedik..Ama bu duruma sabretmemizdeki tek sebeb annemin çekmek zorunda olduğuydu..Yoksa çekilecek bir yanı yoktu..
Ne iyi bir eş olabildi ne de bana göre iyi bir baba...Dışarı mı attı bizi ? Hayır atmadı..İstediklerimizi almaya çalıştı mı ? Evet almaya çalıştı..
Ama bunlar ideal baba profiline uygun olmaya yetmiyor..Her gece yatağa ufaklık zamanlarımda ağlayarak girdiğimi biliyorum..Evden kaçmayı bile düşünüyordum çogu zaman..
Kızınıza çok üzüldüm..Onu iyi anlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?