acil yardım ben hamilemiyim

zbsemrh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
21
0
36
İstanbul
buğün yaptığım test sonucu ben ikinci silik cizgiyi gördüm arkadaşlar adet günüm karnımda agrı var ama cizgide var sizce hamile olabilirmiyim neolur bebeğim bana tutunsun bırakmasın bu sefer

Son düzenleme:
inşallah hamılesındır canm bi kan testı yaptırabılırsen kesın olur yada başka bı markanın testını yapabılırsın Allah gönlüne göre versin

saolsın inş öleyimdir geçen ayda oldu ama kimyasal gebelik geçirdim ama bekleyecem bu sefer sonra cok üzülüyorum inş hamileyimdir

lütfen bunu takıntı haline getirmeyin hamilemiyim var mı yok mu tutunacak mı, ben 6 ay önce dış gebelik geçirdim hemde ameliyatla sonra 1 ay düzenli adet oldum 2. si 45 gün gecikti tabi ben hemen hamileyimdir diye heycanlandım sonra doktora gittim hiç birsey yokmuş adet olabilmem için bir hap verdi tabi ben umudu kestim bu ayda olmadı bari adet olabilsem hayırlısıyla diye hapı kullandım 15 gün geçti tık yok, doktora gittim meğer bu sürede hamile kalmışım şuan 14 haftalık hamileyim Allahın izniyle. onun için lütfen stres yapmayın Allah korusun benim gibi kötü şeyler yaşarsınız.

stres yok sakin ol
anladığım kadarıyla erken öğrenmişsin muhtemelen kanda çıkacak.
daha önce ne yapayorsan hayatına aynen ordan devam et düşünme...
sakinleşince gidip kanda bhcg hormonu baktır
bebeğin kalacak merak etme:)

Saolsın canım inş öledir allahtan işler yoğun odaklanmıyorum ama genede merak işte neyse herseyin hayırlısı

benimde öyle olmuştu. büyük ihtimal hamilesiniz.hayırlı olsun. en kısa zamanda kan testinizi yaptırıp doktorunuza gösteriniz.

buğün yaptığım test sonucu ben ikinci silik cizgiyi gördüm arkadaşlar adet günüm karnımda agrı var ama cizgide var sizce hamile olabilirmiyim neolur bebeğim bana tutunsun bırakmasın bu sefer

umarım bebeğin sana tutunu bu defa arkadaşım hamilesin tebrikler
umarım değerinde güzel çıkar.
geçen ay kimyasal geçirdim demişsin dikkatimi çekti
geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim
şuanda adetime 6 gün var ve geçen ay yaşadğım belirtilerin aynısını yaşıyorum...
göğüslerim inanılmaz ağrıyor...acaba hamilemiyim yada yine aynı şeyi yaşarmıyım diye çok korkuyorum.
senin belirtilerin oldu mu?
sende bence bi 3 gün geçsin öyle git kan testine canım, hakkında hayırlısı..

bursada oturan varmı aranızda?bursada doktor önerisi olan arkadaşlar....

mrb canım bende test yaptığımda aynısı çıkmıştı ve hamile çıktım şuan kızım doğdu 9 aylık oldu bile sen 2. test yaptır sabah aç karnına ilk idrarınla yap yada sağlık ocağı ücretsiz yapıyor kandan ona baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…