- 4 Eylül 2017
- 9
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi Kopkoyubeyaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam emin değilim ama bakır kahve gibi sanki .. Matrix 7BC ya da 6 W rengine yakın gibi ,bir bakın istersenizEki Görüntüle 2040266 Eki Görüntüle 2040267 Eki Görüntüle 2040268 Eki Görüntüle 2040269 arkadaşlae bu rengi nasıl tutturabilirim rengin tam adı ne lütfen yardımcı olun günlerdir arıyorum![]()
Cevap için çok teşekkür ederim öncelikle:) fakat daha doğal duruşlu bişey bu benim yolladığım sanki. Yani bana öyle geldi fazla yapma durmuyor zor bir renk sanırım :)
Rica ederim :) bakır kahva ya da karamel kahve gibi bence. Işık çok fark ettirir renklerde,filtre kullanılmıştır belki. 6 W bakın bir de isterseniz. En garantisi Google'da bakır ve karamel kahve diye aratınCevap için çok teşekkür ederim öncelikle:) fakat daha doğal duruşlu bişey bu benim yolladığım sanki. Yani bana öyle geldi fazla yapma durmuyor zor bir renk sanırım :)
Yok renk dümdüz ona çok dikkat ettim baya fotoğraflarına baktım kızın ama bulamıyorum işte şansım sanırımAyrıca açıklı koyulu gibi de duruyor. Balyaj,gölge,highlights bir sürü şey olabilirsarı kadar zor bir renk değildir
![]()
O kadar çok arattim ki google çok karışık gösteriyor ben de bilenlere sorayim dedimRica ederim :) bakır kahva ya da karamel kahve gibi bence. Işık çok fark ettirir renklerde,filtre kullanılmıştır belki. 6 W bakın bir de isterseniz. En garantisi Google'da bakır ve karamel kahve diye aratın![]()
Belki başka biri de fikir verir :)O kadar çok arattim ki google çok karışık gösteriyor ben de bilenlere sorayim dedim
palette de bakır var onu öneririm aynı ona benzettimYok renk dümdüz ona çok dikkat ettim baya fotoğraflarına baktım kızın ama bulamıyorum işte şansım sanırım
Pardon tamamen kesinlikle bu renk palette tarçın kahve süslü bi bakın isterseniz 7.57O kadar çok arattim ki google çok karışık gösteriyor ben de bilenlere sorayim dedim
Saçımdaki boya şuan tam da o :) ama bu renkle alakasi yok işte genelde kutudakiyle ayni olmuyor renkler ben de sizin dediginiz gibi bu renk tutar sandim ama daha koyu kırmızı bişey çıktıpalette de bakır var onu öneririm aynı ona benzettim
Bunu da denedimPardon tamamen kesinlikle bu renk palette tarçın kahve süslü bi bakın isterseniz 7.57
Pek veren yok yaBelki başka biri de fikir verir :)
Sanırım bunu yapıcam bu oldukca yakin istediğim renge
Bence de, görünce aklıma bu geldi hemen,katalogtan da bakarsınız ..ins istediğiniz renk olur :)Sanırım bunu yapıcam bu oldukca yakin istediğim renge
Ne kadar teşekkür etsem az size ya çok sağolun :)Bence de, görünce aklıma bu geldi hemen,katalogtan da bakarsınız ..ins istediğiniz renk olur :)
Rica ederimNe kadar teşekkür etsem az size ya çok sağolun :)