Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım bu saç rengini nasıl tutturabilirim ve rengin tam adı ne

Kopkoyubeyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
9
6
1
27
Instagram post by Eda Şölenci_BS5_Xd7F0Aj.webp Instagram post by Eda Şölenci_BSeJIOXFvYw.webp Instagram post by Eda Şölenci_BQktYpPAj17.webp Instagram post by Eda Şölenci_BX5haVPFgeF.webp arkadaşlae bu rengi nasıl tutturabilirim rengin tam adı ne lütfen yardımcı olun günlerdir arıyorum :KK43:

Cevap için çok teşekkür ederim öncelikle:) fakat daha doğal duruşlu bişey bu benim yolladığım sanki. Yani bana öyle geldi fazla yapma durmuyor zor bir renk sanırım :)
Rica ederim :) bakır kahva ya da karamel kahve gibi bence. Işık çok fark ettirir renklerde,filtre kullanılmıştır belki. 6 W bakın bir de isterseniz. En garantisi Google'da bakır ve karamel kahve diye aratın :KK54:

Ayrıca açıklı koyulu gibi de duruyor. Balyaj,gölge,highlights bir sürü şey olabilir :KK14: sarı kadar zor bir renk değildir ;)

Rica ederim :) bakır kahva ya da karamel kahve gibi bence. Işık çok fark ettirir renklerde,filtre kullanılmıştır belki. 6 W bakın bir de isterseniz. En garantisi Google'da bakır ve karamel kahve diye aratın :KK54:
O kadar çok arattim ki google çok karışık gösteriyor ben de bilenlere sorayim dedim

Back
X