• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardım bu saç rengini nasıl tutturabilirim ve rengin tam adı ne

Kopkoyubeyaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
9
6
1
27
Instagram post by Eda Şölenci_BS5_Xd7F0Aj.webp Instagram post by Eda Şölenci_BSeJIOXFvYw.webp Instagram post by Eda Şölenci_BQktYpPAj17.webp Instagram post by Eda Şölenci_BX5haVPFgeF.webp arkadaşlae bu rengi nasıl tutturabilirim rengin tam adı ne lütfen yardımcı olun günlerdir arıyorum :KK43:

Cevap için çok teşekkür ederim öncelikle:) fakat daha doğal duruşlu bişey bu benim yolladığım sanki. Yani bana öyle geldi fazla yapma durmuyor zor bir renk sanırım :)
Rica ederim :) bakır kahva ya da karamel kahve gibi bence. Işık çok fark ettirir renklerde,filtre kullanılmıştır belki. 6 W bakın bir de isterseniz. En garantisi Google'da bakır ve karamel kahve diye aratın :KK54:

Ayrıca açıklı koyulu gibi de duruyor. Balyaj,gölge,highlights bir sürü şey olabilir :KK14: sarı kadar zor bir renk değildir ;)

Rica ederim :) bakır kahva ya da karamel kahve gibi bence. Işık çok fark ettirir renklerde,filtre kullanılmıştır belki. 6 W bakın bir de isterseniz. En garantisi Google'da bakır ve karamel kahve diye aratın :KK54:
O kadar çok arattim ki google çok karışık gösteriyor ben de bilenlere sorayim dedim

Back
X