Acil Yardim!!!! Diyarbakırda Aşilama İçin Önerdiginiz Doktorlar Var Mi?

Berf0o0o

MucizeeMm💕
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
3.217
23.731
308
32
Bir Kaç Aydır Diyarbakirda Yaşıyorum. Daha Önceki Konumda Anlattığım Gibi 4.5 Yıldır Evliyim Cocugum Olmuyor. Aşılama İstiyorum D.bakirda Olup Tedavi Goren Aşılama Olan Memnun Kalan İyi Sonuç Alan Varsa Yardımcı Olsun. D.bakır Devlet Kadın Doğum Hastanesiyle İlgili De Yorumlarinizi Almak istiyorum.

Bir Kaç Aydır Diyarbakirda Yaşıyorum. Daha Önceki Konumda Anlattığım Gibi 4.5 Yıldır Evliyim Cocugum Olmuyor. Aşılama İstiyorum D.bakirda Olup Tedavi Goren Aşılama Olan Memnun Kalan İyi Sonuç Alan Varsa Yardımcı Olsun. D.bakır Devlet Kadın Doğum Hastanesiyle İlgili De Yorumlarinizi Almak istiyorum.
Haydii hayrlisi insallahh bilenler vardir bebegimmm:KK200:

mrb canim tesadufen gordum :) bende bitlisyim ve diyarbakirda yasiyorum ;) canim asilama yaptin galiba, benim drum genesis pinar hanim. asilama konusjnda nasil bilmiyorum ama diger konularda cok cok memnun kalacagina eminim.kime tavsiye etsem memnun kaldi :) ameliyat masasinda ilan-ask etmistim ona hatta :) insallah hayirlisiyla asilaman tutarda pinar hanima baslarsin.

mrb canim tesadufen gordum :) bende bitlisyim ve diyarbakirda yasiyorum :KK66: canim asilama yaptin galiba, benim drum genesis pinar hanim. asilama konusjnda nasil bilmiyorum ama diger konularda cok cok memnun kalacagina eminim.kime tavsiye etsem memnun kaldi :) ameliyat masasinda ilan-ask etmistim ona hatta :) insallah hayirlisiyla asilaman tutarda pinar hanima baslarsin.

Hahaha tesadüfe bak ben de bitlis guroymakliyim :))) evet pınar hanıma gittim asilamami oldum coooooook mukemmeeeel bi insan inşallah bana vesile olur inşallah Allahın izniyle bu gün 8. Gunum bir hafta sonra belli olur tutunup tutunmadigi :) size de çok geçmiş olsun hemso :)))

hadi hayirlisi, insallah tutar saglikla alirsin kucagina :)

Back
X