- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
sagolun peki kücük bebekle uyurken kullansam sikinti olur mu sizin tecrübeniz var miDyson bu işlerin en iyisidir, hiç korkmayın çok iyi temizliyor.
malesef ev kücük bebek bizimle yatak odasinda bende oturma odasinin camini acip kapilari acik birakiyorum uyuturken bu cihazin nem özelligide var odanin nemide genelde 40 50 arasi
malesef bir oturma odasi bir yatak odasi var bende o vantiletor özelliginden korktum ..Cocuk için baska oda yokmu? 2 salan var ise, bir tanesini cocuk odasina çevirebilirsiniz.
Online baktim ve bu cihaz ayni zamanda ventilatör görevide görüyor. Yani sicak odayi sogutuyor. Bebegi zaten hava sicak ise, fazla giydirme. Terleyip, üsütebilirde.
Cihazi odanin bir kösesine koy, sizden uzak, sorun olmamali. Burnunu günde 2 defa fizyolojik serum ile temizle ve birseyide kalmaz.
almanyadayim havalar o kadar tuhaf ki birgün sicak iki gün soguk yaz gelemedi bir gün yagmurlu evde sogumuyo bir body birde tulum üzerine giydiriyorum sorun emerken terliyo hatta cocugu tek body ile emziriyorum yinede terliyo terledikce burnu tikaniyo ..malesef bir oturma odasi bir yatak odasi var bende o vantiletor özelliginden korktum ..
almanyadayim havalar o kadar tuhaf ki birgün sicak iki gün soguk yaz gelemedi bir gün yagmurlu evde sogumuyo bir body birde tulum üzerine giydiriyorum sorun emerken terliyo hatta cocugu tek body ile emziriyorum yinede terliyo terledikce burnu tikaniyo ..
malesef bir oturma odasi bir yatak odasi var bende o vantiletor özelliginden korktum ..
burda o kadar zor ki ev bulmak malesef suan gecemeyiz o kadarda pahali ki iki kücük odaya bile cok kira ödüyoruzSorun olmaz bence. Yada normal sadece nemi alan makine almalisin. Ama ventilatör olmasi bence iyi birsey, agustosta eger havalar isinirsa, nimetten sayarsin o makineyi.
Cocuk doktorunada sorabilirsin, hep burnu tikaniyor sorun olurmu diye.
Iki yatakodali eve geçme sansiniz yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?